Καλησπέρα σας. Είμαι σε αγωγή για σιδηροπενια και παίρνω 2 biofer την ημέρα. Είμαι σε προσπάθεια εγκυμοσυνης. Πειράζει να παίρνω τα συμπληρώματα αν έχω μείνει εγκυος μέχρι την καθυστέρηση της επόμενης περιοδου που θα καταλάβω ότι έχω μείνει εγκυος; είναι κακό για το έμβρυο στην αρχή αρχή της εγκυμοσυνης; ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα, όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να παίρνετε συμπλήρωμα σιδήρου καθόλη τη διάρκεια της κύησης.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Καλλιθέα
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Καλησπέρα σας. Τα συμπληρώματα σιδήρου δεν είναι επιβλαβή για την κύηση. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει κανένα στο να τα παίρνετε. Καλή συνέχεια κ Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.