Change your mood! Chat online with a mental health counselor.
Change your mood! Chat online with a mental health counselor.
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
DoctorLast week patients have chosen through doctoranytime
1

Pediatric dentist in Chalandri

  • loading
Estimated confirmation time 180
BOOK FOR FREE

"Ο χώρος είναι ζεστός και βγάζει μια οικειότητα στα παιδιά από την πρώτη στιγμή. Έχει τσουλήθρα στο εσωτερικό χώρο ώστε στην αναμονή τα παιδιά να παίζουν με αυτή. Ο γιατρός και το προσωπικό είναι ευγενικοί και χαμογελαστοί. Δείχνουν ηρεμία και σου εμπνέουν αμέσως εμπιστοσύνη. Η μικρή μου δεν είχε πάει ποτέ σε οδοντίατρο. Της έδωσαν το χρόνο της . Την ενημέρωναν για ότι έκαναν στο στόμα της. Προσπαθούσαν να συμμετέχει και η ίδια και να το δει ως παιχνίδι. Στο τέλος κατάφεραν όχι μόνο να μην κλάψει αλλά να της αρέσει και να μην φοβάται. Ο γιατρός είναι πρώτα άνθρωπος και μετά οδοντιατρος. Δεν τον ενδιαφέρει μόνο η επισκευή στα δόντια αλλά το να χτίσει στα παιδιά μια σωστή συμπεριφορά υγιεινής στο στόμα τους. Ο τρόπος συμπεριφοράς στα δόντια μας από την παιδική ηλικία μας ακολουθεί μια ζωή. Ένας υπέροχος άνθρωπος και τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους!! Α ξέχασα να πω ... Στο τέλος της εξέτασης πήρε η μικρή και ένα δωράκι... ένα μικρό δαχτυλιδακι!! Ευχαριστούμε "

more
  • Doctor serves emergency cases out of the office hours.

6

Pediatric dentists near Chalandri

"Πάρα πολύ ικανοποιημένοι ! Πολύ καλή με τα παιδιά !"

more
  • Visit:
  • Το ωράριο λειτουργίας του ιατρείου είναι καθημερινά 14:00-21:00 και η πραγματική διαθεσιμότητα δίνεται κατόπιν συνεννόησης με το ιατρείο.

3

Dentists also examines children up to 12 years in Chalandri

  • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Γενικά αγχώνομαι με τους οδοντιατρους αλλα απο τη πρωτη στιγμη ηταν ευγενικος και ευχάριστος. Μου εξηγήσετε τα πάντα με λεπτομέρειες, πρώτη φορά είχα τόσο καλή εμπειρία σε οδοντιατρο. Επιπλεον το ραντεβου ξεκινησε ακριβως στην ωρα που ειχαμε πει που είναι σπάνιο για γιατρό και το εκτιμώ ιδιαίτερα."

more
  • Cleansing:

"Από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω συναντήσει. Επεξηγηματική, ευγενική, σε κάνει να νιώθεις άνετα και, το σημαντικότερο, να μη φοβάσαι. Συγχαρητήρια "

more
  • Doctor serves emergency cases out of the workshift upon agreement.

17

Dentists also examines children up to 12 years near Chalandri

"Ο γιατρός και η βοηθός του είναι εξαιρετικοί. Πολύ φιλικοί, πολύ ευγενικοί, αμέσως σε κάνουν να νιώθεις άνετα στο ιατρείο. Λαμβάνουν όλα τα μέτρα προφύλαξης από τον Covid. Πέρα από τις μάσκες και τα αντισηπτικά πραγματοποιείται αερισμός δωματίων, θερμομέτρηση κατά την είσοδο καθώς και καθαρισμός του αέρα των δωματίων με ειδικό μηχάνημα. Τώρα όσον αφορά τον λόγο της επίσκεψης μου, είχα πόνο σε ένα πίσω δόντι όταν ερχόταν σε επαφή με το κρύο, το οποίο τελικά χρειαζόταν απονεύρωση. Ο γιατρός στην απονεύρωση ήταν εξαιρετικός, πολύ μεθοδικός, πολύ έμπειρος. Αμέσως ένιωσα ότι βρισκόμουν σε καλά χέρια. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ο πόνος έφυγε. Χρειάστηκαν άλλα 2 ραντεβού για να ολοκληρωθεί η απονεύρωση. Όλα πήγαν εξαιρετικά, έμεινα πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι σίγουρο πως σε μελλοντικό μου πρόβλημα θα επισκεφτώ τον ίδιο οδοντίατρο με κλειστά μάτια. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

more
  • Doctor is available out of the workshift for emergency cases.

"Πρώτη φορά πήγα για καθαρισμό δοντιών πολύ καλή ,γρήγορη,δεν είχα καμία ενόχληση μου εξήγησε πολλά πράγματα μου έκανε αξιολόγηση και γενικά έμεινα αρκετά ευχαριστημένη για να συνεχίσω μαζί της ! "

more

"Ευχάριστο περιβάλλον, η γιατρός μου εξήγησε λεπτομερώς τις επιλογές μου, με έκανε να νιώσω άνετα, ήταν φιλική και οι χρεώσεις λογικές. Θα τη συνιστούσα και σε άλλους."

more
  • Cleansing
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την ιατρό, για την επιβεβαίωση του ραντεβού

Haven't found your doctor?

Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

For the call center, please dial 215 50 50005

Monday to Friday from 8:00 to 20:00


You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK