Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
DoctorLast week patients have chosen through doctoranytime
18

Gynecologists - Obstetricians in the Eastern suburbs of Athens

Prifti Kalomoira

Gynecologist - Obstetrician
  • loading
BOOK FOR FREE

"Εξαιρετική επαγγελματίας.Σου εμπνέει οικειότητα και εμπιστοσύνη απο το πρωτο δευτερόλεπτο. Ακρίβεια στην ωρα του ραντεβού. Άρτια γνώση του αντικειμένου. "

more
  • Full gynecological check up:

"Πολύ θετικές εντυπώσεις έχω από την επίσκεψη μου. Εξαιρετικός, έμπειρος και καταρτισμένος με πολλές γνώσεις.Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα, άριστος!"

more
  • Full gynecological check up:

"Δεν συνηθίζω να γράφω αξιολογήσεις γενικότερα, αλλά η επίσκεψη στο συγκεκριμένο ιατρείο μου άφησε μια πίκρα. Ενώ ο γιατρός μου φάνηκε ότι ήταν καταρτισμένος και με εμπειρία, κατά την διάρκεια ενός κολπικού υπερηχογραφήματος (και το αναφέρω αυτό, επειδή είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη εξέταση για μια γυναίκα) έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο σεξουαλικού περιεχομένου για τον φίλο μου, ο οποίος είναι Γερμανός. Εκείνη την ώρα χρειάστηκε φυσικά να αντιδράσω, όμως μου ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση, αφού εξέταζε ταυτόχρονα τον κόλπο μου. Αυτό που θα επιθυμούσα είναι να είχε την πρέπουσα ευαισθησία και επαγγελματισμό και ας άφηνε τις απόψεις του εκτός εξέτασης"

more
  • Full gynecological check up

"Πολύ καλή επικοινωνία με το γιατρό και τη μαία. Αισθάνθηκα άνετα και οικεία....Αν και αποφεύγω τους γιατρούς νοιώθω ότι μ αυτούς τους δύο ανθρώπους μπορώ να συνεργαστώ άψογα!!!!"

more
  • Full gynecological check up:

"Εξαιρετικός γιατρός σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Ευγενικος, φιλικος, γνωστης του αντικειμενου. Επίσης πολυ ευγενικες και εξυπηρετικες οι κοπελες στην υποδοχη και η μαια, η οποια βοηθησε κατα τη διαρκεια της εξετασης.Περιποιημένος και καθαρός χώρος. Τον συστήνω ανεπιφυλαχτα ."

more
  • Full gynecological check up

"Η κυρία Χαραμαντά ανέλαβε την παρακολούθηση της κύησης μου όπως και τον τοκετό μου. Από την πρώτη επίσκεψη σχημάτισα τις καλύτερες εντυπώσεις: καθαρό και καλαίσθητο ιατρείο, η ίδια πολύ γλυκιά, ανθρώπινη και άριστα καταρτισμένη επιστήμονας. Κατά την παρακολούθηση της κύησης έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη καθώς: στα ραντεβού δεν υπήρξε καμμία φορά αναμονή, ήταν επεξηγηματική μέχρι και στις πιο "χαζές" απορίες μου, με έκανε να νιώθω άνετα την ώρα της εξέτασης και φυσικά όντας η ίδια γυναίκα και μητέρα καταλάβαινε ακριβώς τί μπορεί να είχα ανάγκη να ακούσω και τί καθοδήγηση χρειαζομουν. Ήταν πάντοτε διαθέσιμη στο τηλέφωνο για ότι χρειάστηκε και σε μια απρόσμενη μικροεπιπλοκή ήταν σε μισή (!!) ώρα από το τηλεφώνημα μου στο ιατρείο της για να με εξετάσει. Όταν έφτασε η ώρα του τοκετού, ήταν από πολύ νωρίς κοντά μου στο δωμάτιο των ωδινων ( αφού με είχε κατατοπίσει τηλεφωνικά νωρίτερα). Παρακολουθούσε ευλαβικά τον καρδιοτοκογραφο, την πορεία των συστολων μου και γενικά την κλινική μου εικόνα όπως και του εμβρύου. Η προσέγγιση της ως προς τη διαδικασία ήταν η πρέπουσα, συντηρητική και χωρίς πίεση και προτροπή για καισαρική ( παρά μόνο εάν υπήρχε σοβαρός ιατρικός λόγος ή δεν άντεχα άλλο εγώ). Την ώρα των εξωθησεων ήταν ψυχραιμοτατη, δεν άλλαξε ο ήρεμος τόνος της φωνής της στο ελάχιστο δίνοντας μου οδηγίες και η συγκέντρωση της ήταν σε άλλο επίπεδο. Αφού όλα πήγαν καλα, με επισκέφτηκε αρχικά στην ανάνηψη και τις επόμενες μέρες στο δωμάτιο του μαιευτηρίου. Για να καταλήξω, η όλη συνεργασία που είχαμε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη, οικειότητα και ηρεμία ώστε την ώρα του τοκετού να είμαι απαλλαγμένη από το οποίο στρες, διότι ήμουν σίγουρη ότι θα έκανε το καλύτερο δυνατό για το μωρό και εμένα. Περιττό να δηλώσω πως την συνιστώ ανεπιφύλακτα και για τις τυπικές εξετάσεις αλλά και για παρακολούθηση κύησης και τοκετό. Η κυρία Χαραμαντά είναι η καλύτερη επιλογή για μια τόσο σημαντική διαδικασία όπου η ηρεμία, η εμπιστοσύνη και η καλή ψυχολογία είναι το παν. "

more

Konstantatou Aikaterini

Χειρουργός Γυναικολόγος - Μαιευτήρας

"Εξαιρετική επιστήμονας...υπέροχος άνθρωπος...με ευαισθησίες και απίστευτη υπομονή...Αναλυτική...Συνεπής...Ευγενέστατη..Ηρεμείς δίπλα της.."

more
  • Full gynecological check up

"Είναι πάρα πολύ καλή!!! Την συστήνω ανεπιφύλακτα και ο λόγος είναι ότι σου εμπνέει εμπιστοσύνη (πολύ σημαντικό για μένα) και ασχολήθηκε και με το παραπάνω με την περίπτωσή μου!!! "

more
  • Full gynecological check up:
8

Gynecologists - Obstetricians in the Eastern suburbs of Athens

no online appointment

Haven't found your doctor?

Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Entrer the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

For the call center, please dial 215 50 50005

Monday to Friday from 8:00 to 20:00


You can't see your area code?

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK