Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

BOOK AN APPOINTMENT FOR FREE

He is suitable for you because...

Ο Μωραΐτης Μιχαήλ είναι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Βούλα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μεταπτυχιακή του εκπαίδευση (Msc) στο πεδίο της Αναπτυξιακής Ψυχολογίας πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Uclan, στο University of Central Lancashire με τίτλο Psychology of Child Development. Oι μεταπτυχιακές του σπουδές επεκτείνονται και στον τομέα της Ειδικής Αγωγής, και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα (M.Ed) της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ατόμων με προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου το οποίο πραγματοποιεί το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με έδρα την Πάτρα σε συνεργασία με το τμήμα Ειδικής Αγωγής με έδρα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Παράλληλα η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση που εκπαιδεύεται τα τελευταία έτη είναι η Υπαρξιακή – Συστημική (οικογενειακή) Ψυχοθεραπεία στην Αντίστιξη και εμπεριέχει τόσο θεωρητική διερεύνηση και όσο και κλινική εφαρμογή. Έχει επίσης ολοκληρώσει το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την Διάγνωση, Αξιολόγηση και θεραπεία της Διάσπασης Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερικινητικότητας για παιδιά εφήβους και ενήλικες. παρακολουθεί συνέδρια, σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης επαγγελματικής του εκπαίδευσης. Στο διάστημα των σπουδών του απέκτησε κλινική εμπειρία αρχικά στο Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Ι.Κ.Α όπου δραστηριοποιήθηκε στη διάγνωση Αναπτυξιακών Διαταραχών, στις αξιολογήσεις παιδιών και εφήβων, αλλά και στη θεραπεία και συμβουλευτική γονέων. Κλινική εμπειρία επίσης απέκτησε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παν. & Αγλαϊας Κυριακου στο Παιδοψυχιατρικό Τμήμα στο οποίο παρέμεινε ένα χρόνο και πραγματοποιούσε τη λήψη ιστορικού, τον μαθησιακό έλεγχο, τα ψυχομετρικά εργαλεία (WISC, Aθηνά, Achenbach, Dupaul , ΛΑΜΔΑ), την κλινική παρατήρηση, τη διάγνωση και αξιολόγηση, τη συμμετοχή στην διεπιστημονική ομάδα των Τακτικών εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου καθώς και τη Συμβουλευτική Γονέων. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής στην Αγωγή του Λόγου, το οποίο είναι κέντρο ειδικών θεραπειών για παιδιά, έφηβους και ενήλικες και διατηρεί γραφείο στη Βούλα Αττικής. Πιο συγκεκριμένα δουλεύει ψυχοθεραπευτικά με έφηβους, ενήλικες και ζευγάρια- οικογένειες. Η κλινική του εμπειρία περιλαμβάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες στο πλαίσιο προβλημάτων που αφορούν αγχώδεις διαταραχές, χαμηλή αυτοπεποίθηση, προβλήματα σχέσεων, εργασιακό άγχος, διαταραχές συναισθήματος όπως κατάθλιψη, καθώς και διαχείριση διαζυγίου, διαχείριση πένθους αλλά και διαχείριση αυτοάνοσων νοσημάτων ( νόσο του Crohn κ.α) . Το θεραπευτικό του έργο βασίζεται στην Υπαρξιακή- Συστημική Προσέγγιση και διέπεται από τις αρχές της δεοντολογίας και της ψυχοθεραπευτικής πρακτικής.

doctoranytime team looks after the description, which is based on confirmed information

Specialization and Experience

Relative experience

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Ψυχοπαιδαγωγός, Κέντρο ειδικών θεραπειών, 2018- 2021- Αγωγή του λόγου ( Ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα σε Αναπτυξιακές Διαταραχές, Συμβουλευτική Εφήβων και Γονέων, Ψυχοθεραπεία παιδιών εφήβων ενηλίκων και ζευγαριών εστιασμένη στη Συστημική Θεραπεία) - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παν.& Αγλαϊας Κυριακου Παιδοψυχιατρικό Τμήμα - Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής υγιεινής Ι.Κ.Α - Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου 4567/07.09.2016

Relative Studies

Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής (Συστημικός Ψυχοθεραπευτής - Οικογενειακός Θεραπευτής ) MSC, M.ED και Εξειδίκευση σε Ψυχοθεραπεία παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές.

Services - Price

Costs are indicative. There may be changes during the appointment, depending on the incident.

Payment by card at the office
Does not provide e-prescription

Anxiety and Stress

expertise
6years of experience

Patient reviews

100% reliable reviews

Trust and transparency in reviews is our top priority. This is why we monitor each review, to assure that abides under our Reviews policy.
10.0

from 4 reviews

Overal rating from 4 patients
10.0
He/she investigated my illness/condition in detail
10.0
He/she was trustworthy
10.0
Experienced & qualified
10.0
Consistent
10.0
Approachable & friendly
10.0
 • All (4)
 • High (4)
 • Neutral (0)
 • Low (0)
10
Γεώργιος Λ 13 March 2021
Γεώργιος Λ Confirmed Review 3 reviews in doctoranytime
10
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Consistent
Approachable & friendly
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την πρώτη συνάντηση. Προσιτός, ευγενικός και καταρτισμένος, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
10
Δανάη Β 10 March 2021
Δανάη Β 1 review in doctoranytime
10
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Consistent
Approachable & friendly
Ένιωσα να με καταλαβαίνει αμέσως και η στάση του μου με έκανε να ανοιχτώ για πολύ προσωπικά μου θέματα με πολύ σεβασμό προς το πρόσωπό μου και εκτίμηση . Μετά την πρώτη συνεδρία ένιωσα σιγουριά και ασφάλεια ότι μπορεί να με καθοδηγήσει σε αυτά που χρειάζομαι.
10
Μαρία Π 10 March 2021
Μαρία Π 1 review in doctoranytime
10
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Consistent
Approachable & friendly
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεδρία μας με τον κ. Μωραΐτη , φέρθηκε άψογα και ήταν πολύ φιλικός μαζί μας. Μας βοήθησε εμένα και τον σύζυγο μου να αντιμετωπίσουμε τις οικογενειακές μας δυσκολίες επίσης με μεγάλη ευαισθησία έδωσε λύσεις στα προβλήματα του παιδιού μας.
10
Σπύρος Π 10 March 2021
Σπύρος Π 1 review in doctoranytime
10
He/she investigated my illness/condition in detail
He/she was trustworthy
Experienced & qualified
Consistent
Approachable & friendly
Άριστος επαγγελματίας που έδειξε ενδιαφέρον και προσοχή στον προβληματισμό μου .Με βοήθησε από το πρώτο ραντεβού να νοιώσω άνετα μαζί του. Ο τόνος της φωνής του, το ύφος και ο τρόπος του με βοήθησε πολύ να τον εμπιστευθώ και να μπορέσω να εκφράσω αυτά που με προβληματίζουν.
VIEW MORE REVIEWS

Information

 • Lamprou Porfura 38, Voula, Attica

Curriculum Vitae and Career

EDUCATION

 • Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών: Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παίδων και Εφήβων με Διάσπαση Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).
 • Ψυχοθεραπευτικό Ινστιτούτο ‘’Αντίστιξη’’ Υπαρξιακής Συστημικής Ψυχοθεραπείας
 • Πτυχίο Ψυχολογίας, τμήματος Ψυχολογίας , Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών, 2010- 2016
 • Msc Αναπτυξιακής Ψυχολογίας , University of Central Lancashire , Uclan, 2016- 2018
 • M.Ed Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου , Ειδικής Αγωγής, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, 2016- 2020

WORKING EXPERIENCE

 • Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής - Ψυχοπαιδαγωγός, Κέντρο ειδικών θεραπειών, , 2018- 2020
 • Αγωγή του λόγου ( Ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα σε Αναπτυξιακές Διαταραχές, Συμβουλευτική Εφήβων και Γονέων, Ψυχοθεραπεία παιδιών εφήβων ενηλίκων και ζευγαριών εστιασμένη στη Συστημική Θεραπεία)
 • Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παν.& Αγλαϊας Κυριακου Παιδοψυχιατρικό Τμήμα
 • Δημόσιο Κέντρο Παιδοψυχικής υγιεινής Ι.Κ.Α
 • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου 4567/07.09.2016

PARTICIPATION IN CONFERENCES

 • Επάρκεια ΑΘΗΝΑ ΤΕΣΤ : Διαγνωστικό εργαλείο αξιολόγησης μαθησιακών δυσκολιών
 • Επάρκεια Τεστ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ – Α, Τεστ Α
 • Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός’ (1 χρόνο)
 • 2 Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας ‘‘Από το Παιδί στον Ενήλικα’’ (24 μόρια Συνεχιζόμενη Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits))
 • Μια ενδεικτική μελέτη Περίπτωσης θεραπευτικής και διδακτικής προσέγγισης της ΔΕΠΥ βασισμένη στην συστημική ανάλυση της συμπεριφοράς
 • Η Ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη των εφήβων με ΔΕΠΥ και ελλειμματικές επιτελικές λειτουργίες (EFD) στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις
 • Οργάνωση Συνεδρίας σε παιδία με ΔΕΠΥ και ειδικής γλωσσικής διαταραχής
 • Επικοινωνώντας αποτελεσματικά με ένα παιδί με ΔΕΠΥ τεχνικές από το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γονέων ‘Θετικοί γονείς – χαρούμενα παιδία’
 • Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική παρέμβαση για ενήλικες με ΔΕΠΥ, Βασικές τεχνικές ενός προγράμματος 12 συνεδριών για ομάδες ενηλίκων
 • Ψυχοπαθολογία, χρήση ουσιών/αλκοόλ με ΔΕΠΥ. Κλινική, Θεραπευτική Προσέγγιση.

LANGUAGES

 • Αγγλικά
 • Γαλλικά
Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK