Βρες εύκολα και γρήγορα εξετάσεις και κλείσε το ραντεβού σου δωρεάν σε 2 μόλις λεπτά!
ΒΗΜΑ 2ο
Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 1ο Επιλογή εξετάσεων
ΒΗΜΑ 2ο Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 3ο Στοιχεία ασθενούς
×
×

Διαγνωστικά κέντρα για: Υπερηχογράφημα όρχεων

Κόστος: 20.00 €
Κλείσε ραντεβού

Ήταν όλα εξαιρετικά. Η εξυπηρέτηση άμεση και γρήγορη. Ο γιατρός πάρα πολύ φιλικός και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Χρειάστηκε να κάνω και καποιες περαιτέρω εξετάσεις και η επικοινωνία τόσο από το τηλέφωνο όσο και από κοντά ήταν άψογη. Δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου, μου δόθηκαν άμεσα οδηγίες για τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα βγήκαν αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

περισσότερα
  • Υπερηχογράφημα όρχεων: 20.00 €
Κόστος: 30.00 €
Κλείσε ραντεβού

Έκλεισα για τον άντρα μου ένα τριπλεξ. Έπρεπε να γίνει το συντομότερο κ μου βρήκαν ραντεβού την επόμενη μέρα Μάλιστα υπήρχε κ μια ακύρωση νωρίτερα κ αλλάξαμε την ώρα. Στη γραμματεία ευγενική κ πολύ εξυπηρετική η κοπέλα. Ο γιατρός που έκανε τη εξέταση στον άντρα μου πολύ καλός κ γνωστής της δουλειάς του.

περισσότερα
  • Υπερηχογράφημα όρχεων: 30.00 €
Κόστος: 40.00 €
Κλείσε ραντεβού

βρίσκεται σε περιοχή με δυσκολο parking. Περα απο αυτο, Δεν υπήρξε αναμονή και η ολη διαδικασία αποκόμησε θετικές εντυπώσεις. Επισεις να προσθέσω οι βρήκα "δυσκολο ραντεβου" την ιδια μέρα που το ζήτησα.

περισσότερα
  • Υπερηχογράφημα όρχεων: 40.00 €
Κόστος: 40.00 €
Κλείσε ραντεβού

Εξαιρετικοί ακτινολόγοι έκανα υπέρηχο μαστού και άνω κάτω κοιλιάς και ήταν πολύ σχολαστική και επεξηγηματική με ευγένεια και αληθινό ενδιαφέρον και φροντίδα .Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !

περισσότερα
  • Υπερηχογράφημα όρχεων: 40.00 €