Affidea Περιστέρι

Affidea Περιστέρι

Περιστέρι, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ COVID-19 ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Υπηρεσίες

  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Ο μέσος χρόνος λήψης των αποτελεσμάτων είναι 1 ημέρα
  • Προσβασιμότητα
    Το διαγνωστικό εξυπηρετείται από τον σταθμό Ανθούπολης.
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
    Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής αποτελεσμάτων μέσω fax ή email.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Affidea Περιστέρι

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 36 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 31.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Εξαιρετικό!

περισσότερα
15 Σεπτεμβρίου 2021

Poli kali exupiretisi

περισσότερα
11 Σεπτεμβρίου 2021

Πεντακάθαρο και οργανωμένο διαγνωστικό κέντρο .

περισσότερα
9 Σεπτεμβρίου 2021

Θεωρώ απαράδεκτο να πρέπει να περάσουν 10 μέρες για να πάρεις αποτελέσματα για μια ακτινογραφία. Δε υπήρχε ενημέρωση από την αρχή ότι θα αργήσουν τόσοοο πολύ τα αποτελέσματα και καλούσα ανά τρεις μέρες μέχρι που με ενημέρωσαν ότι λόγω αδειών αργούν τόσο! Θα έπρεπε, θεωρώ, να το γνώριζα από την αρχή,δεδομένου ότι τα αποτελέσματα από μια ακτινογραφία κάνουν το πολύ μία μερα για να βγουν.

περισσότερα
16 Αυγούστου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που διαθέσατε να γράψετε τα σχόλιά σας. Αναφορικά με την παράδοση των αποτελεσμάτων, η γραμματεία μας σας είχε ενημερώσει σχετικά με την ημέρα παραλαβής τους και κατόπιν έγκρισή σας προχωρήσαμε με το προγραμματισμένο ραντεβού. Λυπούμαστε πολύ εάν έγινε κάποια παρανόηση. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Τελειο

περισσότερα
31 Ιουλίου 2021

Ειμαι υποχρεωμενος να ξαναπαω σε τρεις μερες για να παρω την ακτινογραφια. Ελλειψη μαλλον γιατρου για υπογραφη της εξετασης; Περιεργο αλλα σε Δημοσιο Νοσοκομειο την παιρνεις αμεσως.

περισσότερα
14 Ιουλίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Στα εργαστήριά μας, για όλο το φάσμα των ακτινογραφιών απαιτούνται 2 εργάσιμες ημέρες προκειμένου να βγει το πόρισμά τους. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση επί του θέματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνομιλήσετε με το επιστημονικό προσωπικό μας.

Περίμενα ελάχιστα! Έμεινα ικανοποιημένη !!

περισσότερα
30 Ιουνίου 2021

Ευχαριστος χωρος, ευγενικο προσωπικο

περισσότερα
26 Ιουνίου 2021

Έκλεισα ραντεβού για rapid test για covid 19 και λίγα λεπτά μετά με κάλεσαν από το διαγνωστικό για επιβεβαίωση του ραντεβου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην ώρα του, άμεσα και μια ώρα μετά είχα λάβει στο mail μου το αποτέλεσμα και την απόδειξη πληρωμής. Συνοπτικά, η όλη διαδικασία ήταν εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική.

περισσότερα
8 Ιουνίου 2021

Στο μικροβιολογικο το προσωπικό ήταν άψογο, στην γραμματεία οκ.. Η ώρα του ραντεβού δεν τηρηθηκε προφανώς και δεν κάνουν κάτι γι αυτο! Αντί να λειτουργούσαν όλα τα γραφεία μπροστά ήταν ανοιχτά μόνο 2 και υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση.. Περίμενα αρκετή ωρα

περισσότερα
5 Ιουνίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε να γράψετε το σχόλιό σας. Στόχος μας είναι να σας εξυπηρετούμε πάντα άμεσα, σωστά και με ακρίβεια. Με γνώμονα αυτό, διερευνήσαμε εσωτερικά όσα μας αναφέρετε και διαπιστώσαμε ότι το προγραμματισμένο ραντεβού σας ήταν στις 9:00. Εντός 10 λεπτών είχαν καταχωρηθεί τα στοιχεία σας στο σύστημά μας και προχωρήσαμε με την αιμοληψία σας. Στη γραμματεία του κέντρου μας βρίσκονται καθημερινά 4 άτομα προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να τηρούνται αυστηρά τα ωράρια των ραντεβού μας. Παρακαλούμε πολύ εάν κάτι έγινε διαφορετικά θα θέλαμε να μας το αναφέρετε για να βελτιώνουμε τυχόν αδυναμίες μας και να βελτιωνόμαστε. Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.