Medisalus

Medisalus

Νέα Ερυθραία, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ιδιωτικό ραντεβού ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Medisalus

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 22 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 21.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Άμεση αποστολή αποτελεσμάτων.Να ξεκαθαρίσετε όταν κλείνετε κάποιο πακέτο εξετάσεων, τι περιλαμβάνει ακριβώς.Οι κυρίες στην κεντρική ρεσεψιόν ήταν πολύ ευγενικές, σε αντίθεση με την κυρία του πρώτου που σε ερώτηση της ίδιας της νοσηλεύτριας απάντησε με ειρωνεία ενοχλημένη που την διέκοψαν από προσωπικό της τηλεφώνημα.

περισσότερα
8 Οκτωβρίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Τα αποτελέσματα της στάλθηκαν από το αρμόδιο τμήμα του ιατρείου, που στην προκειμένη περίπτωση είναι το μικροβιολογικό, εντός της προθεσμίας που έπρεπε και γι’ αυτό είχε ενημερωθεί η κυρία, δηλαδή εντός 3 ημερών, εφ’ όσον είναι εξέταση κολπικού υγρού. Όσον αφορά για τις εξετάσεις που περιείχε το πακέτο, αναγράφονται και στο εσωτερικό παραπεμπτικό που δίδεται στην εξεταζόμενη, για να απευθυνθεί με αυτό στο ανάλογο τμήμα και στην απόδειξη της. Οπότε μπορεί να αναγνώσει τι ακριβώς πρόκειται να κάνει. Όσον αφορά την κυρία του 1ου ορόφου, που πιθανόν να ήμουν και εγώ η ίδια, δεν υπήρξα ποτέ μου αγενής με πελάτη ή με συνάδελφο. Η συνάδελφος που πήρε το επίχρισμα της ασθενούς είναι συγκεκριμένο πρόσωπο και είναι παρασκευάστρια, με την οποία συνομιλώντας για το περιστατικό μου είπε ότι δεν θυμάται να της απάντησα αγενώς για κανέναν και δεν θυμάται να δημιουργήθηκε κάποιο θέμα με περιστατικό που εξυπηρέτησε. Ομολογουμένως δεν θυμόμαστε και οι δυο μας κάποιο περιστατικό όπως περιγράφεται. Όσον αφορά το «προσωπικό» τηλεφώνημα που γινόταν από μέρους μου, έχω να πω ότι ηγούμαι μια ομάδας συναδέλφων και διαχειρίζομαι διάφορα πράγματα που αφορούν το ιατρείο οπότε φυσικά και θα μιλήσω όσο χρειαστεί για να τους καθοδηγήσω. Αλλά ακόμη και προσωπικό να ήταν το τηλεφώνημα, που δεν ξέρω πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα, δεν απαγορεύεται από την εργοδοσία μας.

Ο γιατρός είναι πολύ αξιόλογος με αναλυτική σκέψη και οικεία συμπεριφορά. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

περισσότερα
14 Ιουλίου 2021

Πήγα για αιματολογικές εξετάσεις με ραντεβού στις 08:30 (με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ). Ο χώρος πεντακάθαρος, ήσυχος. Η κοπέλα που με εξυπηρέτησε (με το που μπήκα) στη γραμματεία ευγενέστατη και κατατοπιστική. Ο νεαρός που μου πήρε αίμα κι εκείνος ευχάριστος και αποτελεσματικός (συνήθως δε μου βρίσκουν εύκολα φλέβα). Τα αποτελέσματα εστάλησαν με e-mail όπως ζήτησα, το απόγευμα της ίδιας μέρας. Με όλα τα διαδικαστικά και την αιμοληψία, είχα τελειώσει μέσα σε 15 λεπτά!

περισσότερα
29 Ιουνίου 2021

Επισκέφτηκα την κυρία Σταματίου στο οφθαλμολογικό τμήμα. Η καλύτερη εμπειρία μου από το doctoranytime μέχρι τώρα. Έλυσε κάθε απορία μου, ήταν απόλυτα αναλυτική σε κάθε βήμα των εξετάσεων και πολύ φιλική.

περισσότερα
21 Απριλίου 2021

Πολυ καλό

περισσότερα
19 Φεβρουαρίου 2021

Επαγγελματίες, καθαρός χώρος, γρήγορη εξυπηρέτηση ραντεβού σχετικά άμεσα, είμαι ευχαριστημένη

περισσότερα
27 Ιανουαρίου 2021

Φιλικός, επικοινωνιακος, πρόθυμος να εξηγήσει και να απαντήσει σε ερωτήματα που προέκυπταν κατά την διάρκεια της εξέτασης, άρτια επιστημονικά καταρτισμενος.

περισσότερα
20 Ιανουαρίου 2021

Υπήρξε μισαωρη καθυστέρηση για να κάνω την εξέταση, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο.

περισσότερα
20 Ιανουαρίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Όσον αφορά το περιστατικό με την κυρία, η πληροφορία που αποκόμισα από το αρμόδιο τμήμα είναι ότι όντως υπήρξε καθυστέρηση, που οφείλεται σε επείγον περιστατικό που μπήκε πριν την έλευσή της στον ιατρό, λόγω έντονου άλγους. Η κυρία δεν φάνηκε δυσαρεστημένη ούτε απασχόλησε κανέναν από το ιατρείο για την εξυπηρέτησή της. Θεωρώ πως η πίεση όλων μας κάποια στιγμή ξεσπάει σε υπερβολικές ίσως κινήσεις.

Κακή επικοινωνία και ενημέρωση στο συγκεκριμένο τμήμα ,για υπέρηχο σε ασθενή 85 χρόνων. Απροθυμία και αγένεια.

περισσότερα
13 Ιανουαρίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Η εξυπηρέτηση από όλους τους συναδέλφους από την υποδοχή του ιατρείου έως και το τμήμα στο οποίο κατέληξε ο κύριος, υπήρξε άψογη. Λόγω της φύσης του περιστατικού και όντας πάντα ευαισθητοποιημένοι οι συνάδελφοι και ο ιατρός που έκανε το υπέρηχο, έκαναν το καλύτερο δυνατόν για να αισθανθεί ο ασθενής άνετα και να προσφέρουν την βοήθεια που έπρεπε για να μπορέσει να ολοκληρώσει τις εξετάσεις του. Πρώτη φορά ακούγονται τέτοιου είδους παράπονα ! Οι άνθρωποι που εργάζονται στο ιατρείο μας δείχνουν πάντα σε ηλικιωμένους και ανθρώπους με προβλήματα υγείας μεγάλη συμπάθεια και πολλή υπομονή! Πάντα στη διάθεσή σας,

περισσότερα
13 Νοεμβρίου 2020
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.