Βρες εύκολα και γρήγορα εξετάσεις και κλείσε το ραντεβού σου δωρεάν σε 2 μόλις λεπτά!
ΒΗΜΑ 2ο
Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 1ο Επιλογή εξετάσεων
ΒΗΜΑ 2ο Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 3ο Στοιχεία ασθενούς
×
×

Διαγνωστικά κέντρα για: Αξονική τομογραφία νεφρών

Κόστος: 40.00 €
Κλείσε ραντεβού

Εξαιρετικοί ακτινολόγοι έκανα υπέρηχο μαστού και άνω κάτω κοιλιάς και ήταν πολύ σχολαστική και επεξηγηματική με ευγένεια και αληθινό ενδιαφέρον και φροντίδα .Το συνιστώ ανεπιφύλακτα !

περισσότερα
  • Αξονική τομογραφία νεφρών: 40.00 €
Κόστος: 55.00 €
Κλείσε ραντεβού

Ήταν όλοι φιλικοί και εξυπηρετικοί. Καθαρό περιβάλλον. Μόνο ένα θέμα αντιμετώπισα και σε αυτό δεν ξέρω αν ευθύνεται το ίδιο το διαγνωστικό ή η πλατφόρμα του doctor anytime ή έχουν μερίδιο ευθύνης και τα δύο. Έκλεισα κανονικά ραντεβού για ακτινογραφία μέσω της πλατφόρμας όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ διότι χρειάζονταν παραπεμπτικό ιατρού. Αν ευθύνεται το διαγνωστικό σε περιορίσουν τις εξετάσεις που μπορείς να επιλέξεις, αν ευθύνεται η πλατφόρμα καλό είναι να μπει ενημερωτικό δίπλα από την εξέταση όπως ήδη έχει για τυχόν προετοιμασία κλπ.

περισσότερα
  • Αξονική τομογραφία νεφρών: 55.00 €
Κόστος: 70.00 €
Κλείσε ραντεβού

Πολυ ευγενικό το προσωπικό. Τα αποτελεσματα βγηκαν αρκετα γρηγορα . Η συνολικη εικονα του διαγνωστικου ηταν καλη και αρκετα κοντα στο σταθμο του μετρό!

περισσότερα
  • Αξονική τομογραφία νεφρών: 70.00 €
Κόστος: 70.00 €
Κλείσε ραντεβού

Η αξιολόγηση αφορά το ακτινολογικό στο κέντρο. Με ενημέρωσαν εγκαίρως και με email αρχικά αλλά και με δύο τηλεφωνήματα ότι λόγω βλάβης του μηχανήματος δεν θα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν εκεί και μου δώσαν την διεύθυνση να πάω στο κέντρο στην ίδια τιμή. Εκεί όταν έφτασα και του εξήγησα τι συνέβη, εξυπηρετήθηκα νωρίτερα από το καθορισμένο ραντεβού και τελείωσα κυριολεκτικά στο 10λεπτο. Άψογοι επαγγελματίες και ευγενέστατοι συγχαρητήρια!!

περισσότερα
  • Αξονική τομογραφία νεφρών: 70.00 €
Κόστος: 70.00 €
Κλείσε ραντεβού

Ο κ. Χασάπης που πραγματοποίησε τον υπέρηχο ήταν ευγενέστατος, προσηνής, έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον και δεν ήταν καθόλου διεκπεραιωτικός.Τον ευχαριστούμε πολύ!

περισσότερα
  • Αξονική τομογραφία νεφρών: 70.00 €