Βρες εύκολα και γρήγορα εξετάσεις και κλείσε το ραντεβού σου δωρεάν σε 2 μόλις λεπτά!
ΒΗΜΑ 2ο
Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 1ο Επιλογή εξετάσεων
ΒΗΜΑ 2ο Επιλογή διαγνωστικού κέντρου
ΒΗΜΑ 3ο Στοιχεία ασθενούς
×
×

Διαγνωστικά κέντρα στο Κολωνάκι

Εξαιρετικά ευγενική, φιλική και ανθρώπινη η ακτινολόγος από το κλείσιμο του ραντεβού μέχρι και το πέρας της εξέτασης. Το παιδί ένιωσε πολύ άνετα μαζί της και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, εξετάζοντας όλα όσα χρειαζόταν. Ευχαριστούμε πολύ!

περισσότερα

Διαγνωστικά κέντρα κοντά στο Κολωνάκι

Εξαιρετική κοπέλα! Οι εξετασεις βγήκαν 2 ωρες νωρίτερα απ τον εκτιμώμενο χρονο. Ειμαι παρά πολυ ευχαριστημένη, σίγουρα θα επιστρέψω για τις επόμενες εξετασεις μου.

περισσότερα

Χρειάστηκα βεβιασμένα τις απαντήσεις των εξετάσεων και παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα μικροβιολογικά ήταν κλειστά λόγω Αυγούστου με εξυπηρέτησαν άμεσα. Ευχαριστώ πολύ

περισσότερα

Ήταν όλα εξαιρετικά. Η εξυπηρέτηση άμεση και γρήγορη. Ο γιατρός πάρα πολύ φιλικός και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Χρειάστηκε να κάνω και καποιες περαιτέρω εξετάσεις και η επικοινωνία τόσο από το τηλέφωνο όσο και από κοντά ήταν άψογη. Δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου, μου δόθηκαν άμεσα οδηγίες για τις εξετάσεις και τα αποτελέσματα βγήκαν αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

περισσότερα

Απόλυτα ικανοποιημένη απο το επίπεδο των υπηρεσιών, την επαγγελματικότητα και την ευγένεια του προσωπικού και το χρόνο έκδοσης των αποτελεσματων. Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα το μοριακο διαγνωστικό κέντρο .

περισσότερα