Ιατρική Φροντίδα

Νέα Χαλκηδόνα, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Η Ιατρική Φροντίδα είναι ένα πρότυπο Διαγνωστικό και Ιατρικό κέντρο, που ειδικεύεται στον τομέα της προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης με πολυετή πείρα και παράδοση στην παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας. Άρχισε τη δραστηριότητα της το 1996. Τα γραφεία και τα εργαστήρια της εταιρείας στεγάζονται στην Ν.Χαλκηδόνα, σε ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα, επί της Λεωφ. Δεκελείας 64. Το κτίριο έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας και να πληροί τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας. Ο άρτιος και τελευταίας τεχνολογίας εργαστηριακός εξοπλισμός μας επιτρέπει την διενέργεια 1.600 και πλέον εξειδικευμένων και κοινών εργαστηριακών αναλύσεων και απεικονιστικών εξετάσεων. Η αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων διασφαλίζεται με την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008 (Πιστοποίηση ΤUV NORD). Το βιοπαθολογικό εργαστήριο βρίσκεται στην τελική φάση διαπίστευσης των βασικών βιοχημικών εξετάσεων, ορμονών θυρεοειδούς και γενικής αίματος από το Ε.Σ.Υ.Δ. κατά ISO 15189:2012.

περισσότερα

Υπηρεσίες

  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα (VISA).
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Ακτινογραφίες, μαστογραφίες, αξονικές τομογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες και αιματολογικές εξετάσεις πλην εξειδικευμένων: μία εργάσιμη. Triplex και υπέρηχοι: άμεσα. Test PAP: μια εβδομάδα.
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
    Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, πλην των απεικονιστικών, με fax και email.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Ιατρική Φροντίδα

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 78 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 75.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Πολύ οργανωμένο διαγνωστικό κέντρο με ευγενέστατο και πεπειραμένο προσωπικό. Με ενημέρωσαν άμεσα για μία μικρή καθυστέρηση στο ήδη προγραμματισμένο ραντεβού μου. Τηρούν σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας από τον Covid-19. Μέσα σε 20 λεπτά ολοκλήρωσα τόσο την εξέταση όσο και την πληρωμή της. Με διευκόλυνε, επίσης, πολύ το γεγονός ότι αποστέλλουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

περισσότερα
2 Οκτωβρίου 2020

Γρήγοροι και πολύ εξυπηρετικοί. Από τη ρεσεψιόν μέχρι και τους γιατρούς! Ο χώρος καθαρός, όλοι οι κανόνες περι κορονοϊού τηρούνται από την είσοδο μέχρι την αναμονή.

περισσότερα
23 Σεπτεμβρίου 2020

Αψογη και γρηγορη εξυπηρετηση

περισσότερα
22 Σεπτεμβρίου 2020

Συνέπεια και ταχύτατη εξυπηρέτηση. Δεν παρουσιασθηκε κανένα προβλημα.

περισσότερα
22 Ιουλίου 2020

Λόγω αυξημένης κίνησης (ραντεβού) μετά τη καραντίνα στα περισσότερα ιατρικα κέντρα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ,θα έχανα τη προθεσμία λήξης της εξέτασης μου.Το Doctoranytime απέτρεψε κάτι τέτοιο! Μόλις σε 5 λεπτά κατάφερα να βρω ιατρείο και ραντεβού της αρεσκείας μου! Ιδιαίτερα να σημειωθεί ότι όλη η ομάδα του ιστότοπου σε συνεργασία με το ιατρείο με ενημέρωνε συνέχεια (με μνμ κ mail)για το αν ισχύει το ραντεβού μου και για υπενθύμιση.Η μετάφραση του Doctoranytime ισχύει! Ευχαριστώ.

περισσότερα
19 Μαΐου 2020

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΤΩ Κ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ. Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ

περισσότερα
7 Μαΐου 2020

Το διαγνωστικό κέντρο πολύ καλό. Ο ακτινολόγος ο κος Κριζέτιγκ πολύ καλός, αναλυτικός, επεξηγηματικός.

περισσότερα
3 Απριλίου 2020

Ο γιατρος των υπερήχων πολύ κατατοπιστικός. Θαυμάσιος

περισσότερα
28 Φεβρουαρίου 2020

Καλή εξυπηρέτηση καθαριότητα ευγένεια.

περισσότερα
25 Ιανουαρίου 2020

ΚΑΘΑΡΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

περισσότερα
3 Δεκεμβρίου 2019
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει