Ιατρική Φροντίδα

Νέα Χαλκηδόνα, ΑΤΤΙΚΗ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΡΙΑΚΟ/ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ COVID-19 ΥΠΕΡΗΧΩΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ Ιδιωτικό ραντεβού

Περιγραφή

Η Ιατρική Φροντίδα είναι ένα πρότυπο Διαγνωστικό και Ιατρικό κέντρο, που ειδικεύεται στον τομέα της προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης με πολυετή πείρα και παράδοση στην παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας. Άρχισε τη δραστηριότητα της το 1996. Τα γραφεία και τα εργαστήρια της εταιρείας στεγάζονται στην Ν.Χαλκηδόνα, σε ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα, επί της Λεωφ. Δεκελείας 64. Το κτίριο έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας και να πληροί τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας. Ο άρτιος και τελευταίας τεχνολογίας εργαστηριακός εξοπλισμός μας επιτρέπει την διενέργεια 1.600 και πλέον εξειδικευμένων και κοινών εργαστηριακών αναλύσεων και απεικονιστικών εξετάσεων. Η αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων διασφαλίζεται με την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008 (Πιστοποίηση ΤUV NORD). Το βιοπαθολογικό εργαστήριο βρίσκεται στην τελική φάση διαπίστευσης των βασικών βιοχημικών εξετάσεων, ορμονών θυρεοειδούς και γενικής αίματος από το Ε.Σ.Υ.Δ. κατά ISO 15189:2012.

περισσότερα

Υπηρεσίες

  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής
    Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα (VISA).
  • Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων
    Ακτινογραφίες, μαστογραφίες, αξονικές τομογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες και αιματολογικές εξετάσεις πλην εξειδικευμένων: μία εργάσιμη. Triplex και υπέρηχοι: άμεσα. Test PAP: μια εβδομάδα.
  • Αποστολή αποτελεσμάτων
    Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, πλην των απεικονιστικών, με fax και email.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Ιατρική Φροντίδα

Όλες οι αξιολογήσεις είναι από επαληθευμένους ασθενείς που έχουν κλείσει ραντεβού μέσω doctoranytime.gr

Το διαγνωστικό κέντρο έχει αξιολογηθεί από 102 ασθενείς, από τους οποίους το προτείνουν οι 95.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
ΣΧΟΛΙΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Πολυ καλη εξυπηρετηση

περισσότερα
22 Οκτωβρίου 2021

Δεν έχω κάποιο σχόλιο,όλα πολύ καλά

περισσότερα
12 Οκτωβρίου 2021

Όταν τους ενημέρωσα ότι έχω κλείσει ραντεβού για rapid μέσω doctoranytime μου είπαν να περιμένω και αφού πήραν αρχικά 3-4 άτομα που δεν είχαν ραντεβού με εξυπηρέτησαν μεν αλλά με ενημέρωσαν ότι για τα rapid test δεν ισχύουν τα ραντεβού και όλοι εξυπηρετουνται πλέον κατά προτεραιότητα και να μην ξανακλεισω ραντεβού μέσω doctoranytime. Ουσιαστικά δεν μου έκαναν και καμία χάρη γιατί ήδη περίμενα στην ουρά και ουσιαστικά ήρθε η σειρά μου. Αν δεν δέχονται με ραντεβού για το rapid τότε να ενημερώσουν την πλατφόρμα σας ώστε να μην κλείνει ο κόσμος το ραντεβού του πιστεύοντας ότι θα εξυπηρετηθεί στην ώρα του. Οσον αφορά τον χώρο, περιμένεις τα αποτελέσματα σε ένα μικρό χώρο αναμονής μαζί με 15 - 20 άτομα ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να τα στέλνουν με email (τουλάχιστον σε αυτούς που γνωρίζουν από τεχνολογία αν όχι σε όλους).

περισσότερα
28 Σεπτεμβρίου 2021

Από τα πολύ καλά ιατρικά κέντρα στα Φιλαδερφια!!!!!!

περισσότερα
1 Αυγούστου 2021

Αν και τους ενημέρωσα ότι έχω κλείσει ραντεβού μέσω του doctorsanytime, η χρέωση ήταν 25 ε αντί των 22 ε που αναγραφόταν στο site για την ίδια υπηρεσία

περισσότερα
29 Ιουλίου 2021
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Προφανώς έγινε κάποια παρανόηση από την πλευρά μας και δεν καταχωρήθηκε ως ραντεβού από την doctoranytime, οπότε δεν περάστηκε και η σχετική έκπτωση. Είμαστε πρόθυμοι να επιστρέψουμε την διαφορά.

Θα το πρότεινα.

περισσότερα
20 Ιουλίου 2021

Ευτυχως που ηταν η doctoranytime στο περιστατικο μου. Αμεσως να εξυπηρετησουν στη σοβαροτητα της καταστασης και να μου βρουν αμεσα και γρηγορα διαγνωστικο κεντρο για να εχω τα γρηγοροτερα αποτελεσματα. Σας ευχαριστω πολυ .

περισσότερα
23 Ιουνίου 2021

Ήταν όλα κομπλέ

περισσότερα
18 Ιουνίου 2021

Αν εξαιρέσω τον γιατρό που μου έκανε το υπερηχογράφημα,η απαράδεκτη συνέχεια της όλης διαδικασίας με στέλνει σίγουρα σε άλλο διαγνωστικό κέντρο για την επόμενη φορά που θα το χρειαστώ. 1) Δεν εστάλη ποτέ το αποτέλεσμα της εξέτασης με e-mail στην γυναικολόγο μου,αν και η γραμματέας με διαβεβαίωσε πως θα σταλεί. 2) Όταν ο σύζυγός μου πήγε να παραλάβει τα αποτελέσματα της εξέτασης στο διαγνωστικό κέντρο,ρώτησε την γραμματέα αν έχει σταλεί το e-mail στην γιατρό.Η απάντησή της ήταν κατά λέξη «που θέλετε να το ξέρω εγώ αυτό». Ευτυχώς που σκέφτηκε ο ίδιος να στείλει την εξέταση με e-mail (μετά από 8 ώρες) στην γυναικολόγο, γιατί έπρεπε να γνωρίζω το συντομότερο την αιτία του προβλήματος υγείας και να λάβω άμεσα την κατάλληλη θεραπεία. Μακρυά από ανοργάνωτα διαγνωστικά κέντρα.

περισσότερα
15 Ιουνίου 2021

Τυπικοι

περισσότερα
11 Ιουνίου 2021
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Κλείσε το ραντεβού σου σε 1'

Επίλεξε ημέρα και ώρα ραντεβού για τις εξετάσεις σου

ΠΡΟΣΟΧΗ.Δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε διαφορετικά τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα.