Κλείσε ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ
 
  Λεωφόρος Δεκελείας 64, ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
 

Η Ιατρική Φροντίδα είναι ένα πρότυπο Διαγνωστικό και Ιατρικό κέντρο, που ειδικεύεται στον τομέα της προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης με πολυετή πείρα και παράδοση στην παροχή υψηλών υπηρεσιών υγείας. Άρχισε τη δραστηριότητα της το 1996. Τα γραφεία και τα εργαστήρια της εταιρείας στεγάζονται στην Ν.Χαλκηδόνα, σε ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα, επί της Λεωφ. Δεκελείας 64. Το κτίριο έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας και να πληροί τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας. Ο άρτιος και τελευταίας τεχνολογίας εργαστηριακός εξοπλισμός μας επιτρέπει την διενέργεια 1.600 και πλέον εξειδικευμένων και κοινών εργαστηριακών αναλύσεων και απεικονιστικών εξετάσεων. Η αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων διασφαλίζεται με την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008 (Πιστοποίηση ΤUV NORD). Το βιοπαθολογικό εργαστήριο βρίσκεται στην τελική φάση διαπίστευσης των βασικών βιοχημικών εξετάσεων, ορμονών θυρεοειδούς και γενικής αίματος από το Ε.Σ.Υ.Δ. κατά ISO 15189:2012.

περισσότερα

Ιατρική Φροντίδα

Ιατρική Φροντίδα

ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ,ΑΤΤΙΚΗ

 
Τηλεφωνικό
ραντεβού
 

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής

  • Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα (VISA).

Μέσος χρόνος λήψης αποτελεσμάτων

  • Ακτινογραφίες, μαστογραφίες, αξονικές τομογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες και αιματολογικές εξετάσεις πλην εξειδικευμένων: μία εργάσιμη. Triplex και υπέρηχοι: άμεσα. Test PAP: μια εβδομάδα.

Αποστολή αποτελεσμάτων

  • Παρέχεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, πλην των απεικονιστικών, με fax και email.

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΞΟΝΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΥΠΕΡΗΧΩΝ, ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ, ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Δημόσιοι: ΠΕΔΥ - ΕΟΠΥΥ
Ιδιωτικοί: Ιδιωτικό ραντεβού
 

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Ιατρική Φροντίδα

27 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν υπήρχε γιατρός για αξιολόγηση της ακτινογραφίας και θα έπρεπε να έρθω άλλη μέρα για να πάρω τα αποτελέσματα, πράγμα που σημαίνει μεγάλη ταλαιπωρία. Αποφάσισα να πάρω τις εξετάσεις χωρίς αξιολόγηση. Κατά τα άλλα πολύ καλή εξυπηρέτηση.

 
3 Αυγούστου 2016

5 stars

 
29 Ιουνίου 2016

super

 
8 Ιουνίου 2016

Σημαντική η υπηρεσία που προσφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και όσον αφορά στο εν λόγω Διαγνωστικό Κέντρο έλαβα εξαιρετική φροντίδα, άμεση ανταπόκριση και έμεινα πολύ ευχαριστημενη.

 
8 Ιουνίου 2016

Σημαντική η υπηρεσία που προσφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και όσον αφορά στο εν λόγω Διαγνωστικό Κέντρο έλαβα εξαιρετική φροντίδα, άμεση ανταπόκριση και έμεινα πολύ ευχαριστημενη.

 
26 Μαΐου 2016
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές αυτή τη στιγμή.