Κλείσε ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ
 
  Άντερσεν 1, Ψυχικό, ΨΥΧΙΚΟ, ΑΤΤΙΚΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Ιατρικό Ψυχικού

Ιατρικό Ψυχικού

ΨΥΧΙΚΟ,ΑΤΤΙΚΗ

 
Τηλεφωνικό
ραντεβού
 

Εναλλακτικός τρόπος πληρωμής

  • Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Τύποι πιστωτικής κάρτας που δεχόμαστε: VISA, MasterCard, Diners

Προσβασιμότητα

  • Η Κλινική είναι κοντά στον σταθμό μετρό Πανόρμου καθώς και στον σταθμό Κατεχάκη. Επίσης, εξυπηρετούν τα λεωφορεία Α7,550,036 και 602 καθώς και τα τρόλεϊ 3,13,14,10,18 και 19 (όλα στάση Γηροκομείο)

Ηλεκτρονική αποστολή με fax και email

  • Τα αποτελέσματα των εξετάσεων μπορούν να σταλούν με fax ή με e-mail (εκτός από τα films ακτινογραφιών, αξονικών, υπερήχων, ΗΚΓ)

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ/ ΟΥΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΥΠΕΡΗΧΩΝ, ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Δημόσιοι:
Ιδιωτικοί: Ιδιωτικό ραντεβού
 

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών διαγνωστικού κέντρου - Ιατρικό Ψυχικού

6 Φεβρουαρίου 2016

Η κοπέλα στην μαστογραφία ήταν γλυκύτατη και πολύ ευγενική! Τα αποτελέσματα αργούν μια εβδομάδα παρόλο που πληροφόρησα τις γραμματείες ότι δεν ήρθα για προληπτικό έλεγχο αλλά με υποψία για μια παθολογική πάθηση. Στην ερώτηση αν μπορεί να γίνει η διάγνωση πιο γρήγορα πείρα την απάντηση ¨και εμείς τι θέλετε να κανουμε¨......... Στην αναφορά του γυναικολογικό έλεγχο περίμενα περισσότερα απο έναν απλό τεστ Παπανικολάου. Δεν είχε ψηλάφηση, δεν είχε υπέροχο.... Αυτό καλό είναι να αναφέρεται στην προσφορά!

 
18 Σεπτεμβρίου 2015

Το νοσηλευτικό προσωπικό των εξωτερικών ιατρείων ήταν άψογο, οι ιατροί ήταν πιο μέτριοι από πλευράς ενδιαφέροντος, δεν φορούσαν ποδιές, ενώ ο γυναικολόγος ήταν λίγο απότομος. Έπρεπε να προπληρώσω για να κάνω το check up!

 
Λυπούμαστε, δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές αυτή τη στιγμή.