Βρες ειδικό
Δες τη διαθεσιμότητα

Γιατί είναι η κατάλληλη για σένα

Η Γεωργούλια Έφη είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος 4292/2019. Έχει πραγματοποιήσει εξαετή εκπαίδευση στη Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο "Αντίστιξη". Επίσης, πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με τίτλο Κυβερνοψυχολογία, (Cyberpsychology) και διεξάγει έρευνα για την αυτοπαρουσίαση των γυναικών στα social media, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού της. Η ίδια έχει εργαστεί σε θεραπευτικά κέντρα παρέχοντας συνεδρίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας ατομικά, θεραπεία ζεύγους και θεραπεία εφήβων, στα πλαίσια της Συστημικής Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας. Ακόμα, έχει εργαστεί σε χώρους του δημοσίου παρέχοντας εξατομικευμένες υπηρεσίες σύμφωνα με το αίτημα των εξυπηρετούμενων. Τέλος, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με κύριο άξονα τη ψυχική υγεία, τη κλινική εικόνα, το οικογενειακό σύστημα και για παιδιά – εφήβους. Η θεραπευτική διαδικασία όπως αναφέρει, αποτελεί ένα δύσβατο μονοπάτι που διασχίζουν οι θεραπευόμενοι, με αγωνίες, δύσκολες σκέψεις και γεγονότα…Οι άνθρωποι καλούνται να διαχειριστούν μέσα από τη θεραπευτική διαδικασία τις δυσκολίες τους, τα σκοτεινά σημεία που τους βαραίνουν αλλά καλούνται επίσης και να αναδείξουν τα καλά τους σημεία. Η αυτογνωσία, έρχεται μέσα από την αλληλοεπίδραση με τους άλλους, ανακαλύπτοντας με άξονα τον εαυτό αλλά και ότι τον περιβάλλει, δηλαδή στην ολότητα του. Τα υπαρξιακά ζητήματα των ανθρώπων έρχονται να ταράξουν την ισορροπία των συστημάτων (άτομο, ζευγάρι, αδέρφια, εργασία κ.α) και να οδηγήσουν στην αναζήτηση νοήματος, επιθυμιών και ενός ευχαριστιακού τρόπου ζωής, μέσα από την κατανόηση του εαυτού.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εμπειρία

 • Συστημική Προσέγγιση Ψυχοθεραπεία

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση και ραντεβού

Επίλεξε γραφείο
 • Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα

  Πολιτική διαχείρισης ραντεβού

  • Πληρωμή στο ιατρείο
   Κατά την επίσκεψη μπορείς να διαλέξεις τον τρόπο πληρωμής ανάμεσα από τις παραπάνω επιλογές.
  • Ακύρωση
   Μπορείς να ακυρώσεις το ραντεβού σου μέχρι 5 ώρες πριν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις την πολιτική ακύρωσης.

  Ασφάλειες

  Ιδιωτικό ραντεβού

Βιογραφικό και καριέρα

Σπουδές

 • Κοινωνικός Λειτουργός, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Κοινωνικής Εργασίας
 • Ινστιτούτο Αντίστιξη, Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια
 • Msc Cyberpsychology, ΠΜΣ Κυβερνοψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ψυχολογίας

Επαγγελματική εμπειρία

 • Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια, Ιδιωτικά
 • Κοινωνική Λειτουργός, Δήμος Αιγάλεω
 • Παροχή Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, Κέντρο Θεραπειών
 • Κοινωνικός Λειτουργός, Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής

Μέλος συλλόγων

 • Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος, Μέλος

Απαντήσεις σε ερωτήσεις ασθενών

 • Κρίση πανικού

  Γεια σας είμαι 23 ετών παθαίνω κρίσεις πανικού μόλις εκτεθώ σε χώρο με κόσμο όταν μου μιλάνε άγνωστη και με ρωτάνε απλά καθημερινά πράγματα εχω πάρει και αγωγή δεν είδα αποτελέσματα το ζαναξ με ήρεμη αλλά έχει μικρή διάρκεια

  • Καλησπέρα σας, δυστυχώς η κατανάλωση αγχωλητικών δεν φέρνει τη λύση. Καλό θα ήταν να μιλήσετε σε κάποιον για ότι σας συμβαίνει. Για να κατανοήσετε τον εαυτό σας και να δείτε τι πυροδοτεί αυτό το αίσθημα σας.

   Γεωργούλια Έφη

   Γεωργούλια Έφη

 • Άγχος και Στρες

  Γεια σας! Ειμαι 22 ετών και εδώ και 6 μήνες πάνω κάτω νιώθω μονίμως σαν να κουνιέμαι ολόκληρη (ενώ οι γύρω μου μου λένε πως δεν ισχύει ), σαν να ζαλίζομαι και αγχώνομαι μονίμως μη πάθω κάτι. Εκεί που ειμαι χαλαρή ξαφνικά μου έρχονται σκέψεις τύπου «αν ειμαι μόνη και πάθω κάτι τι θα γίνει». Όταν τυχαίνει να φεύγω μονοήμερες εκδρομές σκέφτομαι «θα έχει κάποιο νοσοκομείο κοντά μήπως πάθω κάτι». Έχω πάει στο νοσοκομείο αρκετές φορές, δεν μου βρήκαν κάτι, έχω πάει σε ιδιώτη παθολόγο μου είπε οι εξετασεις μου είναι μια χαρά, έχω πάει σε νευρολόγο όλα καλά. Μέχρι και αξονική στο κεφάλι έχω κάνει μια χαρά κι αυτή. Η παθολόγος μου είπε οτι είναι από το άγχος αυτό που νιώθω. Επίσης πολλές φορές νιώθω ταχυκαρδία. Ότι δεν μπορω να αναπνεύσω και μου κόβεται ο αέρας. Επίσης ώρες ώρες νιώθω σαν να δονουμαι εσωτερικά και αν βάλω το χέρι μου πχ στο στήθος μου τη νιώθω την δόνηση. Συγγνώμη για το σεντόνι που έγραψα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Κάποιοι μου λένε πως αν πάω σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο θα καταστρέψω τη ζωή μου αν ξεκινήσω αγωγή.

  • Καλησπέρα σας, εάν όλες οι εξετάσεις είναι καθαρές τότε ίσως υπάρχει κάτι που σας απασχολεί και δεν το έχετε εντοπίσει. Οι δυσκολίες αυτές μπορείτε να τις διαχειριστείτε μέσα από το ταξίδι της ψυχοθεραπείας.

   Γεωργούλια Έφη

   Γεωργούλια Έφη

Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο ιατρικής συμβουλευτικής

Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύσης του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον ειδικό που χρειάζεται, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Η Γεωργούλια Έφη έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected].

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Γεωργούλια Έφη?