Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΩΡΕΑΝ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για εσένα

Ο Θεοδωρίδης Αντώνης MBBS, BSc, MRCS, MSc, CCT(UK), FRCS(Tr&Orth) είναι Consultant Ορθοπαιδικός Χειρουργός και Τραυματολόγος ειδικευθείς και μετεκπαιδευθείς στα γόνατα και στις αθλητικές κακώσεις σε διεθνούς φήμης Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου έζησε για 30+ χρόνια. 'Εχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS) όπου εργάστηκε για 17 χρόνια και διαθέτει πιστοποιημένο logboook άνω των 6000 εγχειρήσεων. Τώρα εργάζεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Αποφοίτησε από την επίλεκτη Ιατρική Σχολή Imperial College, London, και είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου της Μεγάλης Βρετανίας (FRCS). Έκανε 3 χρόνια υπερεξειδίκευση στα γόνατα και αποπεράτωσε 5 Senior Knee Fellowships σε διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία NHS σε Λονδίνο, Coventry, Bristol, Leeds, και Southampton, δουλεύοντας δίπλα σε πρωτοπόρους στον τομέα, οι οποίοι καθοδηγούν την παγκόσμια ορθοπαιδική κοινότητα για τις καλύτερες χειρουργικές και συντηρητικές θεραπείες. Απέκτησε μεγάλη εμπειρία στις αθλητικές κακώσεις, στην πρόληψη τραυματισμών στα γόνατα και κάτω άκρα, στην ανακατασκευή και αναθεώρηση των συνδέσμων όπως ο πρόσθιος χιαστός, εξωαρθρική τενόδεση (που μειώνει το ρίσκο ρήξης του χιαστού κατά 40%), στη συρραφή και μεταμοσχεύσεις μηνίσκων, την αποκατάσταση χόνδρινων βλαβών, πρόσθια γοναλγία, αστάθεια επιγονατίδας, τροχιλιοπλαστική, οστεοτομίες γύρο από το γόνατο, αρθροπλαστική γόνατος, και βλαστοκύταρα, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές που συμβάλλουν στην σύντομη αποθεραπεία του ασθενούς. Προσπαθεί να είναι πάντοτε ενημερωμένος σχετικά με την πρόοδο της χειρουργικής του γόνατος, πιστεύει ακράδαντα στη συντηρητική θεραπεία των ασθενών αλλά και στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας θεραπείας εφαρμόζοντας πρωτοποριακές θεραπευτικές τεχνικές.

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Εξειδίκευση και εμπειρία

Εξειδικευμένη εμπειρία

Υπερεξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις γόνατος με εμπειρία που έχει αποκτηθεί δίπλα σε διεθνείς πρωτοπόρους στον τομέα, οι οποίοι βλέπουν διάσημους πρωταθλητές από όλα τα αθλήματα συμπεριλαμβανομένων και κορυφαίων ομάδων ποδοσφαίρου της Premiership, και καθοδηγούν την παγκόσμια ορθοπαιδική κοινότητα για τις καλύτερες χειρουργικές και συντηρητικές θεραπείες. Έχει επίσης εμπειρία στη πρόληψη τραυματισμών των κάτω άκρων και ιδιαίτερα του γόνατος. Υπερεξειδίκευση στην αρθροπλαστική γόνατος (ολική, μονοδιαμερισματική, επιγονατιδομηριαιάς, και αναθεώρηση) σε πολυάριθμα τριτοβάθμια εξειδικευμένα κέντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπηρεσίες - Κόστος

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Αρθροσκόπηση

εξειδίκευση/εμπειρία
17χρόνια εμπειρία
Έχει αναλάβει 3500 περιστατικά

Αξιολογήσεις ασθενών

100% αξιόπιστες αξιολογήσεις

Η αξιοπιστία και η διαφάνεια στις αξιολογήσεις είναι η βασική μας προτεραιότητα και για τον λόγο αυτό ελέγχουμε ξεχωριστά κάθε αξιολόγηση ώστε να διασφαλίσουμε ότι συμφωνεί με την Πολιτική Διαχείρισης Αξιολογήσεων.
10,0

από 5 αξιολογήσεις

Συνολική βαθμολογία από 5 ασθενείς
10,0
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
10,0
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
10,0
Έμπειρος & καταρτισμένος
10,0
Συνεπής
10,0
Προσιτός & φιλικός
10,0
 • Όλες (5)
 • Υψηλές (5)
 • Ουδέτερες (0)
 • Χαμηλές (0)
10
Ευτυχία Μ 22 Ιουλίου 2020
Ευτυχία Μ 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ότι και να γράψω για τον Αντώνη Θεοδωρίδη είναι λίγο..!!Είναι σίγουρα ο πιο καταρτισμένος χειρουργός γόνατος στην Ελλάδα. Οι ιατρικές του γνώσεις, η εμπειρία και το βιογραφικό του ξεπερνούν τα εγχώρια δεδομένα! Έχει εργαστεί στα πιο αξιόπιστα νοσοκομεία του κόσμου με χιλιάδες ασθενείς διάσημους και μη. Εκτός όμως από εξαίρετος επιστήμονας είναι και υπέροχος άνθρωπος! Σέβεται τον ασθενή, ακούει με προσοχή το πρόβλημά του, δείχνει απίστευτη κατανόηση και είναι διαθέσιμος όποτε τον χρειαστείς. Τον προτείνω με κλειστά μάτια!!Εάν θέλετε να επισκεφθείτε έναν πραγματικό επιστήμονα, εμπιστευτείτε τον και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε τόσο σωματικά όσο και ηθικά. Συγχαρητήρια κύριε Θεοδωρίδη, ευχαριστούμε που ήρθατε στη χώρα μας! Σας χρειαζόμαστε!!
10
Νικόλαος Η 13 Ιουλίου 2020
Νικόλαος Η 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Είδα τον Δρ Α.Α.Θεοδωρίδη για μία χρόνια Οσφυοισχιαλγια μετά από ανεπιτυχείς επισκέψεις σε διαφόρους άλλους ιατρούς, μετά συνομιλίες με παρεμφερείς ασθενείς και γενική έρευνα στο διαδύκτιο.Συνάδελφος και φίλος μου Ναύαρχος του Π.Ν. γνωρίζει τον κ.Θεοδωρίδη οικογενειακώς από μικρήν ηλικία μέχρι την σημερινή του εξέλιξη και μου τον συνέστησε, άνευ αμφιβολίας.Εδιαβασα το εντυπωσιακό του βιογραφικό και κανόνισα να τον επισκεφθώ.Στήν ακριβώς ώρα του παρουσίασα όλα τα MRIs & ιατρικές αναφορές μου, τα διάβασε μετά προσοχής, μου υπέβαλλε διάφορες ερωτήσεις επί του τελευταίου συμβάντος, με εξέτασε κλινήρης & μου πρότεινε μόνον συντηρητική αγωγή, χωρίς χειρουργείο• ως μου υπεδείχθη υπό άλλων συναδέλφου του..Τήν ίδιαν ημέρα περπάτησα άνευ βοηθείας και άνευ μπαστουνίου. Συνιστώ τον Δρ Θεοδωρίδη ως θεράποντα ορθοπαιδικό, διότι πέραν των επαγγελματικών του προσόντων και δια την εμπιστοσύνη που μου ενέπνευσε εξ αρχής αλλά και δια τήν ευγένεια καί φιλικότητά του. Ν.Α.Η. (09.07.2020)
10
Δημήτρης Κ 10 Ιουλίου 2020
Δημήτρης Κ 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ιδιαιτέρως πρέπει να τονισθεί το γεγονός,που δείχνει το ήθος του Αντώνη Θεοδωρίδη και το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο ασκεί το λειτούργημά του,είναι ότι δεν καταφεύγει στην εύκολη λύση του χειρουργείου εάν δεν ερευνήσει προηγουμένως και εξαντλητικά κάθε δυνατότητα που παρέχει η σύγχρονη ιατρική επιστήμη γιά την εφαρμογή συντηρητικής αγωγής.
10
Δημητρα Β 5 Ιουλίου 2020
Δημητρα Β 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Ο κύριος Θεοδωρίδης είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προσηνής και ευγενικός. Ως επαγγελματίας, είναι άκρως καταρτισμένος. Εκτίμησα ιδιαίτερα το γεγονός ότι κατά την εξέταση επιμένει στην λεπτομέρεια και δεν παραλείπει να εξηγήσει στον ασθενή ακριβώς τι συμβαίνει στην περίπτωση του. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και τον συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη.
10
Γιώργος Γ 4 Ιουλίου 2020
Γιώργος Γ 1 αξιολόγηση στο doctoranytime
10
Διερεύνησε σε βάθος την περίπτωσή/ πάθησή μου
Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη
Έμπειρος & καταρτισμένος
Συνεπής
Προσιτός & φιλικός
Εξαιρετικός ορθοπεδικό αλλα και άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη στον ασθενή, πράγμα σημαντικό για έναν γιατρό. Μεθοδικός και σχολαστικός στην προσέγγισή του; μου εξήγησε λεπτομερώς και με απλά λόγια την διάγνωσή μου και τις μεθόδους αποκατάστασης. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες Ιατρείου

 • Λεωφόρος Κηφησίας 58, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Μαρούσι, Αττική
 • Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 215, American Medical Center, Λευκωσία, Κύπρος

Βιογραφικό και καριέρα

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Certification of Completion of Training, UK
 • Εταίρος (Fellow) του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών – FRCS(Tr&Orth)
 • Mεταπτυχιακό πτυχίο: ΜSc στην Ορθοπαιδική Μηχανική, Πανεπιστήμιο του Cardiff
 • Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Εδιμβούργου (MRCS)
 • Πτυχίο Nευροεπιστήμες: Intercalated BSc, Imperial College, London
 • Πτυχίο Ιατρικής: MBBS Imperial College, London

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 • Consultant Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Τραυματολόγος, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Μαρούσι
 • Consultant Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Τραυματολόγος, American Medical Centre, Λεμεσός, Κύπρος
 • Senior Knee Fellowship, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Coventry & Warwickshire, 2019-2020
 • Senior Knee Fellowship, Νοσοκομείο Southmead, Bristol, 2019
 • Senior Knee Fellowship, Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Southampton, 2018
 • Senior Knee Fellowship, Fortius Clinic, London, 2018
 • Senior Knee Fellowship, Leeds Teaching Hospitals NHS Trust, 2017
 • 17 Χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για περισσότερες πληροφορίες https://www.theodorideskneesurgeon.gr/employment-history
 • ΤΟΜΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ:
 • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ: Υπερεξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις γόνατος, Πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμών κάτω άκρων, Πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμού πρόσθιου χιαστού, Πρόγραμμα αποφυγής πρόσθιας γοναλγίας, τεντονοπάθειας και αστάθεια επιγονατίδας
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΑΤΟΣ: Αποκατάσταση προσθίου χιαστού συνδέσμου (ενήλικες – παιδιά), Εξωαρθρική Τενόδεση, Αναθεώρηση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου, Επιδιόρθωση και ανακατασκευή έσω πλαγίου συνδέσμου, οπισθίου χιαστού συνδέσμου και οπίσθιας έξω γωνίας, Πολυσυνδεσμικές κακώσεις γόνατος, Τενοντοπάθειες επιγονατιδικού τένοντα και τένοντα του τετρακεφάλου
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΗΝΙΣΚΩΝ: Συρραφή μηνίσκου, Μηνισκεκτομή, Μεταμόσχευση μηνίσκου
 • ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΝΩΝ ΒΛΑΒΩΝ: Χονδροπλαστική, Μικροκατάγματα, Μεταμόσχευση οστεοχόνδρινων αυτομοσχευμάτων/αλλομοσχευμάτων, Μεταμόσχευση αυτόλογων οστεοχόνδρινων κυλίνδρων, Μεταμόσχευση αυτόλογων χονδροκυττάρων/Μεταμόσχευση αυτόλογων χονδροκυττάρων με χρήση μεμβράνης κολλαγόνου φορέα χονδροκυττάρων
 • ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΟΜΗΡΙΑΙΑΣ ΑΡΘΡΩΣΗΣ: Πρόσθια γοναλγία, Αστάθεια επιγονατίδας (εξάρθρημα /υπεξάρθρημα επιγονατίδας), Τενοντοπάθεια επιγονατιδικού τένοντα και τένοντα του τετρακεφάλου, Ανακατασκευή έσω επιγονατιδο-μηριαίου συνδέσμου, Οστεοτομία κνημιαίου κυρτώματος, Medial reefing (Πλαστική έσω καθεκτικών συνδέσμων), Επιμήκυνση λαγονοκνημιαίας ταινίας, Τροχιλιοπλαστική
 • ΟΣΤΕΟΤΟΜΙΕΣ ΕΠΑΝΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ: Οστεοτομία κνήμης, Οστεοτομία μηριαίου, Διορθωτική οστεοτομία κνημιαίας κλίσης
 • ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ολική αρθροπλαστική γόνατος, Μονοδιαμερισματική αρθροπλαστική γόνατος, Αρθροπλαστική επιγονατιδομηριαίας άρθρωσης, Αναθεώρηση αρθροπλαστικής γόνατος
 • ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: Υαλουρονικό οξύ, Πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP), Βλαστοκύτταρα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

 • Nov 2019, Sports Knee Surgery Conference, St George’s Park, Burton-on-Trent
 • Nov 2019, Fortius International Sports Injury Conference, London
 • Nov 2018, Wexham Park International Cruciate Ligament Meeting, Ascot Conference Centre, Ascot
 • Mar 2018, Sports Knee Curriculum – Soft Tissue 2 Advanced, Smith & Nephew, Watford
 • Nov 2017, ATLS Reverification, Harrogate
 • Nov 2017, Sports Knee Surgery Conference, St George’s Park, Burton-on-Trent
 • Jun 2017, AO Trauma Advanced Principles for Fracture Management, Leeds
 • Mar 2017, British Association for Surgery of the Knee, Southport
 • Jan 2017, Arthrex Live Knee Surgery, Basingstoke
 • Dec 2016, Basingstoke Knee Osteotomy Masterclass, Basingstoke
 • Nov 2016, 13th Wexham Park International Cruciate Meeting, Wexham Park, Slough
 • Oct 2016, Birmingham Patellofemoral Masterclass, Birmingham

Ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις

 • Πολυάριθμες δημοσιεύσεις σε ξενόγλωσσα περιοδικά με σύστημα κριτών (peer- review) που περιλαμβάνονται στο MEDLINE (Pubmed)
 • Πολυάριθμες Διαλέξεις και Ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια

Μέτρα προστασίας κατά της COVID-19

Παρακάτω θα δεις τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στους χώρους παροχής υπηρεσιών υγειάς. Ο Θεοδωρίδης Αντώνης τα ακολουθεί πιστά.

sync iconΑυστηροί έλεγχοι

Οι εισερχόμενοι στον χώρο ελέγχονται για συμπτώματα COVID-19. To προσωπικό υποβάλλεται τακτικά σε τεστ. Αν κάποιος εμφανίσει συμπτώματα απομονώνεται για να μην έρθει σε επαφή με άλλους.

sync iconΠροστατευτικός εξοπλισμός

Όλοι φορούν προστατευτικές μάσκες εκτός από τα παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιπρόσθετα, το προσωπικό χρησιμοποιεί προστατευτικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των θεραπειών.

sync iconΚαθαρισμός και απολύμανση

Όλοι οι χώροι καθαρίζονται και απολυμαίνονται τακτικά. Έχουν επίσης επαρκή εξαερισμό. Το προσωπικό απολυμαίνει τα χέρια του πριν και μετά την επαφή με κάθε ασθενή.

sync iconΤήρηση αποστάσεων

Το επιτρεπόμενο όριο ατόμων στον χώρο είναι εμφανώς περιορισμένο, ενώ ταυτόχρονα τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των ασθενών.

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ