Επίλεξε την περιοχή σου και δες τους γιατρούς που είναι κοντά σου.

Επίλεξε διαδικασία: ΘΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑΣύγκρινε τιμές και δες αξιολογήσεις ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥΕπίλεξε διαγνωστικό κέντρο

Εδώ θα βρεις τους καλύτερους γιατρούς για...

Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να βρεις τον πιο εξειδικευμένο γιατρό για σένα!

Κέντρο Λογοθεραπείας Εμείς και ο Λόγος

Λογοθεραπευτής Παλαιό Φάληρο

Δες τον χάρτη
  • Αφροδίτης 116 , Παλαιό Φάληρο ΑΤΤΙΚΗ
Κάλεσε και συνδέσου με το γραφείο του ειδικού. Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Αυτός ο τηλεφωνικός αριθμός εκτρέπει στο σταθερό τηλέφωνο του γραφείου του ειδικού και η χρέωση είναι αστική.
ΙΔΙΟΤΗΤΑ Λογοθεραπευτής
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο επιστήμονας υγείας προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Περιγραφή

Το κέντρο «Εμείς και ο Λόγος» είναι ένας χώρος για το παιδί, τον έφηβο και τους γονείς. Σκοπός μας είναι η πρώιμη διάγνωση, παρέμβαση και αποκατάσταση αναπτυξιακών δυσκολιών. Είμαστε μια ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων με εμπειρία γνώση και αγάπη για το παιδί. Η ομάδα μας αποτελείται από λογοθεραπευτή, ειδικό παιδαγωγό, εργοθεραπευτή, ψυχολόγο.

περισσότερα

Φωτογραφίες γραφείου

free online rantevou
H υπηρεσία του online ραντεβού προσφέρεται από εμάς δωρεάν! Εσύ επιβαρύνεσαι μόνο με το κόστος του επιστήμονα υγείας.

Υπηρεσίες

2

Εμπειρία - Κέντρο Λογοθεραπείας Εμείς και ο Λόγος

  • Αξιολόγηση και τη διάγνωση δυσκολιών λόγου και ομιλίας σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας
  • Παιδικός τραυλισμός
  • Αυτισμός

Βιογραφικό - Κέντρο Λογοθεραπείας Εμείς και ο Λόγος

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • Η Ροζαλίνα Κόρμαλη σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών από όπου και αποφοίτησε το 2005.Το 2008 πήρε το δίπλωμα της καθηγήτριας Κλασσικού Μπαλλέτου και Σύχρονου Χορού από τη σχολή χορού της Ραλλούς Μάνου. Από το 2005 είναι μέλος του Συλλόγου Λογοθεραπευτών-Λογοπαθολόγων Ελλάδος και εργάζεται σε ιδιωτικά πλαίσια. Έχει ειδικευτεί στη μέθοδο Lidcombe για τον παιδικό τραυλισμό, στο σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας (PECS) για παιδιά με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή (ΔΑΔ) , στη δομημένη εκπαίδευση του συστήματος TEACCH καθως και στη χορήγηση του διαγνωστικού εργαλείου Αθηνά Τεστ για τις μαθησιακές δυσκολίες . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Χοροθεραπείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο παρόν στάδιο παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο Language and Communication Impairment in Children του University of Sheffield στην Αγγλία . Από τον Απρίλιο του 2012 είναι συνεργάτης της επιστημονικής ομάδας της Μονάδας Κοινωνικής Ιατρικής της Β’ Παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου ασχολείται με την αξιολόγηση και τη διάγνωση δυσκολιών λόγου και ομιλίας σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας . Παράλληλα εργάζεται στο ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο “Εμείς και ο Λόγος “ στο Π.Φάληρο .
  • Η Μάντη Βέρα είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου, καθώς και του τμήματος Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Όσον αφορά την εκπαιδευτική της δραστηριότητα στα πλαίσια της λογοθεραπείας, συμμετείχε στο πρόγραμμα κινητικότητας φοιτητών Erasmus (2009) και συγκεκριμένα συνεργάστηκε με το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου «Universidad de Jaen». Μετά την εξάμηνη υποχρεωτική πρακτική άσκηση στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία «Η Μέριμνα», το ΤΕΙ Ηπείρου την επέλεξε να εργασθεί στο Ίδρυμα Στήριξης για Παιδιά και Εφήβους «Wilhelm Loehe Zentrum» στη Γερμανία. Έχει γνώση των προγραμμάτων TEACHH και PECS και επιπροσθέτως έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τον παιδικό τραυλισμό και την αντιμετώπιση της δυσφαγίας. Σχετικά με την εργασιακή της εμπειρία, στο παρελθόν έχει εργαστεί στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια Βιολογίας στα πλαίσια του προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας και από το 2012 εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε Κέντρα Λογοθεραπείας στην Αττική.
  • Η Μόρφω Κουτόβα σπούδασε στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών όπου και αποφοίτησε το 2005. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τον τραυλισμό, για παιδιά με Διάχυτη αναπτυξιακή Διαταραχή, για Διαταραχές της Άρθρωσης και της Φωνολογίας. Από το 2005 ξεκίνησε να συνεργάζεται με ιδιωτικά κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Από το 2008 έως το 2009 υπήρξε υπεύθυνη σε Ημερήσιο Θεραπευτικό Πρόγραμμα παιδιών με Διάχυτη αναπτυξιακή Διαταραχή. Στο παρόν στάδιο εργάζεται στο ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο «Εμείς και ο λόγος», παράλληλα συνεργάζεται και με άλλους φορείς και εποπτεύει φοιτητές στα πλαίσια της κλινικής τους άσκησης.

Αξιολόγηση και σχόλια ασθενών επιστήμονα υγείας - Κέντρο Λογοθεραπείας Εμείς και ο Λόγος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον επιστήμονα υγείας.

Το doctoranytime επιλέγει τους καλύτερους επιστήμονες υγείας για σένα!

Χάρτης

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
new parter
Νέος συνεργάτης:
Ο επιστήμονας υγείας προστέθηκε έπειτα από αίτημα ασθενών

Αισθάνεσαι ότι υποφέρεις από αυτή την πάθηση;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime.gr. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας.Εντάξει

Σύνδεση στο Doctoranytime!
Σύνδεση στο Doctoranytime!
 
 
Να με θυμάσαι