Βρες ειδικό
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Γιατί είναι ο κατάλληλος για σένα

Το Αναπτυξιακό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ψυχογραφείν» είναι μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας ψυχικής υγείας στο Χαϊδάρι για παιδιά από 16 μηνών, εφήβους, ενήλικες, οικογένειες με συναισθηματικές δυσκολίες, ΔΕΠΥ, αυτισμό (ΔΑΦ), νοητική υστέρηση, ειδικές μαθησιακές δυσκολίες - δυσλεξία, κινητικές δυσκολίες, δυσκολίες στο λόγο, σύνδρομο Down κ.α. Στελεχώνεται από διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών ψυχικής υγείας, παιδοψυχίατρους (εξωτερικοί συνεργάτες), ψυχίατρους (εξωτερικοί συνεργάτες), ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, κοινωνιολόγους - εγκληματολόγους, σύμβουλους ψυχικής υγείας κλπ. Υπεύθυνη του «Ψυχογραφείν» είναι η Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Μπέττυ (Πετρούλα) Μενούνου. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Sheffield Hallam University, της Μεγάλης Βρετανίας (B.A.Honours) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ψυχολογία κι Εκπαίδευση (M.Α.) από το Πανεπιστήμιο University of London, Institute of Education. Έχει εκπαιδευτεί στη Βραχεία Δυναμική Ψυχοθεραπεία (STAPP) παρέμβαση και υποστήριξη στην κρίση, βραχεία αγχο-κατασταλτική και μακροπρόθεσμη υποστηρικτική ψυχοθεραπεία, στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα STAPP Ελλάδος. Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί στη διάγνωση και αποκατάσταση της δυσλεξίας, στην αποκατάσταση με την Εικονογραφική Μέθοδο της Δρ. Μαυρομμάτη και σε μεθόδους αποκατάστασης παιδιών με αυτισμό. Επίσης, στη χορήγηση και βαθμολόγηση του Αθηνά Τεστ (πιστοποίηση επάρκειας χορήγησης και αξιολόγησης), ΠΑΤΕΜ ΙΙ , του test της κλίμακας Wechsler (WISC III - WPPSI - WAIS) και Goodenough. Εδώ και 23 χρόνια εργάζεται στους τομείς της διάγνωσης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης παιδιών / εφήβων με μαθησιακές δυσκολίες, ΔΕΠ/Υ, διαταραχών συμπεριφοράς, συμβουλευτική γονέων και ψυχοθεραπεία παιδιών κι εφήβων. Έχει αναπτύξει την Κοινωνική και Συναισθηματική Αγωγή και Ανάπτυξη (ΚΣΑΑ) ατόμων σε ατομική και ομαδική θεραπεία. Ασχολείται με τη συμβουλευτική και την ψυχοεκπαίδευση γονέων και την ψυχοπαιδαγωγική εκπαίδευση εκπαιδευτικών προσχολικής ηλικίας. Είναι επόπτρια ειδικών παιδαγωγών και ψυχολόγων, καθώς και θεραπευτικών ή/ και διεπιστημονικών ομάδων. Συμμετέχει επίσης σε ερευνητικές δραστηριότητες του κέντρου και στη κατασκευή διαγνωστικών εργαλείων. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και κατασκευή αποκαταστασιακού υλικού για Μ.Δ. και ΚΣΑΑ (υπό έκδοση).

Την περιγραφή επιμελείται η ομάδα του doctoranytime βασισμένη σε επαληθευμένες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Τα κόστη είναι ενδεικτικά. Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές κατά την επίσκεψη ανάλογα το περιστατικό.

Δεν παρέχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα στο ιατρείο

Πρόσβαση

 • Λεωφόρος Αθηνών 246, Χαϊδάρι , Αττική
  Parking
  • Δεν διαθέτει parking
 • Τρόποι πληρωμής

  Πληρωμή με κάρτα
  Μετρητά
Το doctoranytime είναι ένα end-to-end solution που υποστηρίζει τον χρήστη από τη στιγμή που αντιμετωπίζει ένα ιατρικό σύμπτωμα μέχρι τη στιγμή της λύση του, δίνοντας του τη δυνατότητα να βρεί τον καλύτερο γιατρό για εκείνον, να ζητήσει καθοδήγηση μέσω chat και να μιλήσει μαζί του μέσω βιντεοκλήσης. Το Αναπτυξιακό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ψυχογραφείν» έχει συμπληρώσει τις πληροφορίες που αναγράφονται, οι οποίες τίθενται υπό επεξεργασία από την ομάδα του doctoranytime.
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας
Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση στις τιμές και τις υπηρεσίες μας

Συνέχεια με

ή κάνε εγγραφή με το email σου

Ο κωδικός πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες (λατινικά γράμματα, αριθμούς, σύμβολα) και 1 κεφαλαίο.
Δημιουργήστε νέο κωδικό

Συμπλήρωσε το email που χρησιμοποιείς στο doctoranytime και θα λάβεις σύνδεσμο για τη δημιουργία νέου κωδικού

Τα στοιχεία σου είναι σε καλά χέρια
doctor-graphic doctor-graphic

Στο doctoranytime λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν τόσο την υγεία σου όσο και τα προσωπικά σου δεδομένα!

Για να εξασφαλίσουμε ότι:

 • θα έχεις τη βέλτιστη δυνατή μεταχείριση από τους συνεργαζόμενους γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
 • θα μπορείς να κλείνεις εύκολα και γρήγορα τα ραντεβού σου διατηρώντας το δικαίωμα της αξιολόγησης
 • θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για έκτακτες αλλαγές σχετικά με το ραντεβού σου
 • θα έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ενημερωτικό υλικό και προτάσεις για θέματα υγείας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν

είναι απαραίτητο για εμάς να συλλέγουμε και να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα στο βαθμό που μας επιτρέπεις.

Γι αυτό το λόγο θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, σύμφωνα με τον Νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (“GDPR”), τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του doctoranytime (τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά εδώ) και τις προϋποθέσεις της νομοθεσίας.

Για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την προστασία της ιδιωτικότητας σου από τo doctoranytime ή εάν επιθυμείς να ασκήσεις τα δικαιώματα που σου παρέχει ο GDPR ως προς τα προσωπικά σου δεδομένα (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός της επεξεργασίας, φορητότητα των δεδομένων σου, εναντίωση και δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) μπορείς να επικοινωνήσεις με τον Data Protection Officer του doctoranytime στο e-mail: [email protected]

Όροι χρήσης

Συγχαρητήρια!!

Η εγγραφή σου ολοκληρώθηκε.

Είστε Αναπτυξιακό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ψυχογραφείν»?