Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
DoctorΤην τελευταία εβδομάδα ασθενείς επέλεξαν μέσα από το doctoranytime
2

Ορθοδοντικοί κοντά στα Φάρσαλα

 • Επίσκεψη: Ο στοματικός έλεγχος και το σχέδιο θεραπείας είναι ΔΩΡΕΑΝ
 • Το MODERN ORTHODONTICS - Μαρία Τσιμπούκη - Χαλάτση είναι ένα σύγχρονο οδοντιατρείο στη Λάρισα, Επιστημονική Υπεύθυνη του οποίου είναι η Ορθοδοντικός Τσιμπούκη - Χαλάτση Μαρία. Σπούδασε στην Οδοντιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθως, ειδικεύτηκε στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο Carl Gustav Carus University της Γερμανίας, όπου διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης και κατά το τελευταίο έτος των σπουδών της πραγματοποιούσε διαλέξεις σε φοιτητές συμμετέχοντας στη θεωρητική και κλινική εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών της Οδοντιατρικής. Επίσης, υπήρξε μέλος της θεραπευτικής ομάδας περιστατικών με Γναθοπροσωπικές σχιστίες στο ομώνυμο Πανεπιστήμιο. Στην κλινική Dr. Fricke & Ritschel της Γερμανίας εφάρμοσε όλες τις εξελιγμένες τεχνικές ορθοδοντικής θεραπείας ενηλίκων που περιλάμβανε τη γλωσσική τεχνική, invisalign, clear aligner, θεραπεία ασθενών με διαταραχές κροταφογναθικής άρθρωσης (tmj), θεραπεία ορθοδοντικών περιστατικών σε συνδυασμό με γναθοχειρουργική. Ακόμη, είναι πιστοποιημένη Ορθοδοντικός στη μέθοδο Clear aligner (διαφανείς νάρθηκες) και μέλος διεθνών και ελληνικών ορθοδοντικών εταιρειών. Τέλος, στο οδοντιατρείο χρησιμοποιούνται οι πλέον σύγχρονες ορθοδοντικές μέθοδοι παρέχοντας ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο με στόχο τη διασφάλιση ενός αισθητικά και λειτουργικά άρτιου αποτελέσματος.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη

  περισσότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Επίσκεψη: Η πρώτη επίσκεψη είναι δωρεάν.
 • Ο Τζατζάκης Βασίλειος είναι Ορθοδοντικός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στα Τρίκαλα, τη Λάρισα και την Καρδίτσα. Είναι απόφοιτος της Οδοντριατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, εξειδικευθείς εν συνεχεία στην Ορθοδοντική στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Aachen στη Γερμανία, με διευθυντή τον καθηγητή Diedrich. Παράλληλα με την εξειδίκευσή του, εργάστηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ορθοδοντικές κλινικές της Γερμανίας στο Ciutevsloh. Έχει εφαρμόσει αρκετές πρωτοποριακές μεθόδους και σχετικές κλινικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε μερικά από τα εγκυρότερα περιοδικά ορθοδοντικής, παγκοσμίως, έχουν παρουσιαστεί σε αρκετά επιστημονικά συνέδρια, και αποτελούν βιβλιογραφικά δεδομένα για δημοσιεύσεις συγγραμμάτων και βιβλίων ορθοδοντικής. Αντιμετωπίζει πλήθος περιστατικών συνδυάζοντας την εγνωσμένη επιστημονική του αρτιότητα με την πολυετή του πείρα παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ορθοδοντικής τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες.

  Υπηρεσίες: Επίσκεψη

  περισσότερα

Δεν βρήκες τον γιατρό σου;

Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;
Κλείσε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Κλείσε ένα ραντεβού για βιντεοκλήση με 3 κλικ και δες τον επαγγελματία υγείας από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σου.

home
Συμβουλέψου το γιατρό σου από παντού
time
Κλείσε ραντεβού αμέσως
data
Διασφάλισε τα προσωπικά σου δεδομένα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαλέξεις την επιλογή για βιντεοκλήση.

ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ