Καλησπερα ειμαι 32 εχω ολικη 239 τριγλυκεριδια 109 hdl 48 ldld 177 και λιποπρωτεινη 98…
Καλημέρα σας. Ανάλογα με το λοιπό ιστορικό (τιμές ΑΠ; κάπνισμα; κ.α.) και το φύλο καθορίζεται ένας θεωρητικός κίνδυνος και αν χρειάζεται αγωγή (φαρμακευτική). Λόγω ηλικίας και αν δεν υπάρχουν και άλλοι παράγοντες κινδύνου πιθανά αρχικά υγιεινοδιαιτητικές αλλαγές και άσκηση θα βοηθήσουν. Καλό όμως θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιο γιατρό για να σας παρακολουθεί.
Γενικός Γιατρός | Μοναστηράκι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.