Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Online chat με γιατρό. Δες τις νέες ειδικότητες! Δοκίμασέ το τώρα!
Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

Χρειάζεσαι γιατρό; Βρες γιατρούς με βιντεοκλήση ή άμεσα διαθέσιμους μέσω chat
Ψωρίαση

Απαλλάξου από τα σημάδια της στο σώμα σου

Καζάκος Χαράλαμπος
Ελέγχθηκε από τον Καζάκο Χαράλαμπο
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
10 Δεκεμβρίου 2017
Κουράκου Μαρία-Σοφία
Ελέγχθηκε από την Κουράκου Μαρία-Σοφία
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος
10 Δεκεμβρίου 2017
Παλαιολόγου Ροζίνα
Ελέγχθηκε από την Παλαιολόγου Ροζίνα
Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
10 Δεκεμβρίου 2017

Κόστος και τιμές θεραπείας

Το κόστος της θεραπείας της ψωρίασης ποικίλλει και εξαρτάται από το στάδιο της νόσου και το θεραπευτικό σχήμα που θα επιλεγεί από το γιατρό, αφού λάβει υπόψιν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου και το ιστορικό σου.

Δες παρακάτω τιμές για επίσκεψη σε γιατρό για τον κλινικό έλεγχο και την αντιμετώπιση της ψωρίασης. Λάβε υπόψιν ότι το συνολικό κόστος της θεραπείας της ψωρίασης θα καθοριστεί από το είδος που θα επιλεγεί, αλλά και από το κόστος των φαρμάκων και των αλοιφών που θα χρειαστεί να εφαρμόσεις.

cost icon

Μέσο κόστος και εύρος τιμών

Μέσο κόστος επίσκεψης

42

από

17

γιατρούς

ΠεριοχήΜέσο κόστος

Πώς να βρεις τον κατάλληλο γιατρό

Ο κατάλληλος ιατρός για την αντιμετώπιση της ψωρίασης είναι ο δερματολόγος και ο ρευματολόγος. Ο γιατρός θα πρέπει να είναι εξειδικευμένος και έμπειρος στην αναγνώριση της νόσου, ώστε να τη διαχωρίσει από άλλες με παρόμοια κλινική εικόνα, αλλά και να διαπιστώσει ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσένα.

Είναι σημαντικό να ελέγξεις το πρόβλημα σφαιρικά, γι’ αυτό θα μπορούσες αν νιώθεις ότι σε έχει καταβάλει ψυχολογικά να απευθυνθείς και σε έναν ειδικό ψυχολόγο, ο οποίος θα σε βοηθήσει είτε να στηρίξεις έναν οικείο σου που παρουσιάζει ψωρίαση είτε εσένα να αντιληφθείς τη νόσο και την επιρροή που έχει στη ζωή σου και να την αντιμετωπίσεις.

Ο κατάλληλος επιστήμονας είναι εκείνος που θα σε στηρίξει και θα αντιληφθεί τις ανάγκες σου. Θα είναι εκεί για εσένα όποτε τον χρειάζεσαι και θα είναι σε θέση να σου εξηγήσει ακριβώς τι σου συμβαίνει αλλά και ποιος είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να το αντιμετωπίσεις, βάσει του συνολικού ιστορικού σου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σου.

Ειδική προετοιμασία για την εξέταση

Δεν υπάρχει κάποια ειδική προετοιμασία για την εξέταση. Ωστόσο, καλό θα ήταν από πριν να έχεις σκεφτεί και καταγράψει αυτά που θα ήθελες να ρωτήσεις το γιατρό κατά την επίσκεψή σου σε αυτόν, ώστε να σου λύσει ό,τι απορία έχεις σχετικά με τη νόσο. Κατάγραψε το πότε ακριβώς εμφάνισες για πρώτη φορά συμπτώματα και ενημέρωσέ τον για οποιαδήποτε χρόνια πάθηση έχεις, οποιοδήποτε σύμπτωμα έχεις παρατηρήσει (ακόμη κι αν φαίνεται άσχετο με τη νόσο) ή οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή έλαβες ή λαμβάνεις ακόμη.

Σημείωση: Η αναφορά "γιατρός" χρησιμοποιείται χάριν συντομίας και μπορεί να περιλαμβάνει και επαγγελματίες υγείας.
Αυτή η σελίδα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.
Αυτή η σελίδα δεν περιέχει προωθητικό περιεχόμενο ή διαφημίσεις. Δες την πολιτική διαχείρισης διαφημίσεων.
Αυτό το περιεχόμενο είναι αξιόπιστο και επιστημονικά επιβεβαιωμένο. Βασίζεται σε επίσημες ιατρικές μελέτες, έχει ελεγχθεί και επιμεληθεί από γιατρούς και επαγγελματίες υγείας και παρουσιάζει αντικειμενική πληροφόρηση στη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενειών. Περιέχει βιβλιογραφικές πηγές αναφοράς. Αν είστε επιστήμονας υγείας και διαπιστώσατε ότι εμπεριέχονται ανακρίβειες, λάθη ή παραλείψεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Ευχαριστούμε!

Η εμπειρία σου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τους συνανθρώπους σου.

Γίνε μέλος στο doctoranytime δωρεάν πατώντας εδώ.

Κάτι πήγε στραβά

Προσπάθησε αργότερα.

Η άποψή σου καταχωρήθηκε

Πες μας πώς μπορούμε να το βελτιώσουμε.

Μοιράσου την εμπειρία σου ανώνυμα

Μέσα στην ιστορία σου θα μπορούσες να συμπεριλάβεις πράγματα όπως: τα αποτελέσματα από την θεραπεία/ες που δοκίμασες, αν βίωσες πόνο ή φοβίες και πώς το αντιμετώπισες, τι θα πρότεινες σε κάποιον/α για να τον/την βοηθήσεις.

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει