Γιατροί Εξετάσεις Εξειδίκευση

Διάβασε επιστημονικά άρθρα για

×
ΑΝΟΙΓΜΑ ΧΑΡΤΗ
11

εξειδικευμένοι γιατροί για Εξωσωματική γονιμοποίηση

"Εξαιρετικός γιατρός που εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη!"

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: Από 60 € έως 120 € ανά συνεδρία.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

"Όλα ήταν άψογα "

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: 100 € ανά συνεδρία. Διαρκεί 1 ώρα και περισσότερο.Κόστος επέμβασης: 1600€ έως 2500€Διαρκεί 1 ώρα και περισσότερο. Η εξωσωματική γονιμοποίηση επιλέγεται μόνον εφόσον διαγνωσθούν τα αίτια της υπογονιμότητας και κριθεί απαραίτητη. Οι θεραπείες και όλη η επικοινωνία πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τον ιατρό.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται Εξωσωματική Γονιμοποίηση σε φυσικό κύκλο χωρίς λήψη φαρμάκων, Εξωσωματική Γονιμοποίηση σε τροποποιημένο φυσικό κύκλο με μικρή δόση φαρμάκων, Υπερηχογραφική Σαλπιγγογραφία για απεικόνιση των σαλπίγγων χωρίς ακτινοβολία, Σπερματέγχυση, σε συνεργασία με Embryolab στην Θεσσαλονίκη και Institute of Life στην Αθήνα

  περισσότερα λιγότερα
ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: 60 € η επίσκεψη. Διάρκεια 30 - 45 λεπτά. Η ασθενής χρειάζεται να έχει μαζί της προηγούμενες σχετικές εξετάσεις.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Στα ιδιωτικά του ιατρεία εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας για την υποβοήθηση υπογόνιμων ζευγαριών. Ακόμα πραγματοποιείται παρακολούθηση ωοθυλακιορηξίας, σπερματέγχυση, κατάψυξη ωαρίων και εξωσωματική γονιμοποίηση.

  περισσότερα λιγότερα

Ασκοξυλάκη Μαριλή

Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
 • loading
ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
real-hours icon

"Επαγγελματίας!"

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: 60 € η επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται εξωσωματική γονιμοποίηση - εμβρυομεταφορά - σπερματέγχυση - κατάψυξη ωαρίων

  περισσότερα λιγότερα

"Ασχολήθηκε με την περίπτωση μου και με έκανε να Νοιώσω πολυ άνεταΕξαιρετικός άνθρωπος !"

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: Από 350 € έως 1000 € ανά συνεδρία
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Όλες οι μέθοδοι εξωσωματικής γονιμοποίησης με υπερηχογραφικό μηχάνημα 3D, υστεροσκόπιο, μικροσκόπιο μικρογονιμοποίησης.

  περισσότερα λιγότερα
 • Το Mediterranean Fertility Institute αναλαμβάνει μόνο περιστατικά για υπογονιμότητα και εξωσωματική γονιμοποίηση.

"Συνέπεια στο ραντεβού και φιλική ατμόσφαιρα "

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: 60 € αφορά την πρώτη επίσκεψη για συμβουλευτική και διαρκεί περισσότερο από 1 ώρα.Κόστος επέμβασης: 2200€Λαμβάνει χώρα κυρίως στο Institute of Life Fertility Specialists Center του Ιασώ ,αλλά και στο Γένεσις και το Ιάκεντρο ανάλογα με την περίπτωση.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η θεραπεία είναι εντελώς προσωποποιημένη και το ζευγάρι αντιμετωπίζεται ολιστικά. Εφαρμόζονται διεθνή πρωτοποριακά πρωτόκολλα , με βάση τη διεθνή βιβλιογραφία και έρευνα ,προσαρμοσμένα όμως στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Το κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζεται ως μοναδικό και η θεραπείες είναι tailor made. Αυτό και η επιλογή των καλύτερων εργαστηρίων , αυξάνει κατακόρυφα τα ποσοστά επιτυχίας. Εξειδίκευση στη γυναικεία υπογονιμότητα και ειδικότερα στην ενδομητρίωση, τις πολυκυστικές ωοθήκες και τις γυναίκες με χαμηλό ωοθηκικό δυναμικό μεγαλύτερων ηλικιών, με κορυφαία ποσοστά επιτυχίας. Προσφέρονται επίσης θεραπείες δανεισμού ωαρίων, φυσικοί και ημιφυσικοί κύκλοι, καθώς επίσης και κρυσοσυνήρηση ωαρίων και ενημέρωση για θέματα παρένθετης μητρότητας.

  περισσότερα λιγότερα

"Πολύ καλός και έμπειρος γιατρός. Ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου .Με έκανε να νιώσω άνετα,τον συνιστώ !"

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: Από 50 € έως 80 € η επίσκεψη. Διαρκεί 1 ώρα και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η σύγχρονη αντιμετώπιση της υπογονιμότητας βασίζεται στην εξατομικευμένη ιατρική (individualised treatment). Έτσι ο γιατρός, προσεγγίζει το κάθε ζευγάρι με απόλυτο σεβασμό στα ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά και ανάγκες τους, ώστε από την πληθώρα τεχνικών (IVF, ICSI, cryopreservation, donor oocyte/sperm, social freezing, tese, pisa κτλ) να επιλέγεται το ιδανικό θεραπευτικό πρωτόκολλο για τους συγκεκριμένους "γονείς σε αναμονή".

  περισσότερα λιγότερα

"Εχει πολύ καλή γνώση του αντικειμένου του. Αντιμετωπίζει τα θέματα του ασθενούς με ευγενή, φιλικό και ήρεμο τρόπο."

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: Από 50 € έως 80 € η επίσκεψη. Διαρκεί 30 - 45 λεπτά.Το ζευγάρι χρειάζεται να προσκομίσει όλες τις εξετάσεις που έχει πραγματοποιήσει.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Προηγουμένως πραγματοποιείται λαπαροσκόπηση, υστεροσκόπηση για την εύρεση των αιτιών που σχετίζονται με την υπογονιμότητα και προεμφυτευτική διάγνωση για την ανίχνευση γενετικών ανωμαλιών στο κυρίαρχο γονιμοποιημένο ωάριο πριν την εμφύτευση στη μήτρα. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται φυσικός κύκλος όπου παρακολουθείται η διαδικασία ωρίμανσης του ωαρίου και ακολουθεί η σπερματέγχυση όπου το σπέρμα του συντρόφου τοποθετείται μέσα στη μήτρα της γυναίκας κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας ή εξωσωματική γονιμοποίηση όπου γίνεται γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο έξω από το σώμα της γυναίκας.

  περισσότερα λιγότερα

"Άριστος επαγγελματιας ,φιλικός μου έλυσε κάθε μου απορία και εμπνέει εμπιστοσύνη .Θα τον συνιστουσα σίγουρα."

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: Από 50 € έως 100 € Διαρκεί 1 ώρα και περισσότερο.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ

Dr Τραϊανός Αλέξανδρος MD, MSc, PhD, FMD

Γυναικολόγος - Εμβρυομητρικός - Ειδικός Αναπαραγωγικής Ιατρικής

"Εξαιρετικός Γιατρός και καλός άνθρωπος"

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: 50 € η επίσκεψη και διαρκεί 30 - 45 λεπτά. Περιλαμβάνει απλή κλινική εξέταση και συνταγογράφηση.Κόστος επέμβασης: 2500€ έως 3000€και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Πραγματοποιείται πρόκληση ωοθηλακιορρυξίας, εξωσωματική γονιμοποίηση σε φυσικό κύκλο, εξωσωματική γονιμοποίηση κατόπιν ήπιας διέγερσης των ωοθηκών, εξωσωματική γονιμοποίηση κατόπιν διέγερσης των ωοθηκών για την παραγωγή πολλαπλών ωοθηλακίων και σπερματέγχυση.

  περισσότερα λιγότερα

"Ο δρ. Ζαφειρίου είναι εξαιρετικός καθώς ασχολήθηκε λεπτομερώς και με ενδιαφέρον με την περίπτωση μου. Ήταν φιλικός και πρόσχαρος, με βοήθησε να νιώσω άνετα. Απάντησε σε όλες μου τις απορίες. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!"

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση: 30 € Πρώτη ενημερωτική επίσκεψη.
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΤΗ
 • Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι μία πολύ δημοφιλής εξωσωματική διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται έξω από το σώμα, διότι υπάρχουν λόγοι που αυτό δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει ένα έμβρυο με φυσικό τρόπο.

  περισσότερα λιγότερα
17

Γιατροί για Εξωσωματική γονιμοποίηση

"Ο γιατρός με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή που εισήλθα στο ιατρείο του. Έλαβε πλήρες ιστορικό μου, με ρώτησε αν έχω οποιαδήποτε απορία με γυναικολογικής φύσης ζητήματα και ήταν πρόθυμος να τα επιλύσει. Πολύ επεξηγηματικός και σαφής κι επιπλέον ευχάριστος στη συζήτηση. Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και ως γιατρός και ως άνθρωπος, ειδικά κατά την εξέταση, κατά την οποία δεν ένιωσα καθόλου άβολα, το οποίο είναι ίσως το πιο σημαντικό ζήτημα στη σχέση μου με ένα γυναικολόγο. Μου έδωσε το κινητό του τηλέφωνο και δήλωσε απόλυτα διαθέσιμος οποιαδήποτε στιγμή τον χρειαστώ. Νομίζω ότι πληροί τις προδιαγραφές για να γίνει ο νέος γυναικολόγος μου. Ωραίος χώρος, καθαρός και εκλεπτυσμένος. Μικρή καθυστέρηση κατά την προσέλευση λόγω τοκετού που είχε πριν το ραντεβού μας, το οποίο προφανώς και θεωρείται φυσιολογικό, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις."

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : Αφορά το κόστος της επίσκεψης, ανάλογα το περιστατικό.

"Είναι καταρτισμένος, σοβαρός, δείχνει κατανόηση και ενδιαφέρον. "

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.

"Σαφης και γνωστης του αντικειμενου. Αρτιο ιατρειο με ολες τις προδιαγραφες"

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.

"Ο καλύτερος "

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : Αφορά το κόστος επίσκεψης και ενημέρωσης.

"Συνεπης και οργανωμενη. Εμπνέει εμπιστοσύνη. Κατεγραψε αναλυτικα το ιστορικο μου και αφιερωσε χρονο περαν των προκαθορισμένων εξετασεων και του "τυπικου" ραντεβου. "

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.

"Σαφής, κατατοπιστικος κ μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη! "

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.

"Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει! Απαντάει άμεσα και νοιάζεται για τους ασθενείς του! "

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.

"Άψογος επιστήμονας και άνθρωπος!!!"

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : περιλαμβάνει έξοδα αναισθησιολόγου, την ωοληψία, την παρακολούθηση διέγερσης στο ιατρείο και την εμβρυομεταφορά

"Πολύ φιλικός και ευγενικός, κάνει τον ασθενή να αισθάνεται ασφάλεια και φαίνεται πως έχει καλή γνωση του αντικειμένου του."

περισσότερα
 • Εξωσωματική γονιμοποίηση : Η τιμολόγηση γίνεται κατόπιν ραντεβού.
Κάνε δωρεάν εγγραφή

Δες άμεσα το κόστος όλων των υπηρεσιών στο doctoranytime χωρίς περιορισμούς!

Τουλάχιστον 6 χαρακτήρες ή αριθμούς
Συνδέσου στο doctoranytime
Δημιουργία νέου κωδικού

Συμπλήρωσε το email με το οποίο έχεις κάνει εγγραφή στο doctoranytime για να σου στείλουμε νέο κωδικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Ο κωδικός σου έχει αλλάξει

Ελέγξε το email σου για να μάθεις τον καινούργιο κωδικό.

loading
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ
loading

Σε περίπτωση που χρειάζονται διευκρινίσεις για το λόγο επίσκεψης ή την ώρα που κλείσατε το ραντεβού σας για κατ' οίκον επίσκεψη, θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ο γιατρός.

Γιατί να περιμένεις στο τηλέφωνο;

350.000 που έκλεισαν ραντεβού online
έμειναν 100% ικανοποιημένοι!
ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε 1'

Για τηλεφωνικό ραντεβού κάλεσε στο 215 50 50005

Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 20:00


Δεν βλέπεις τον κωδικό της περιοχής σου;

Τα cookies επιτρέπουν μια προσωποποιημένη εμπειρία χρήσης των λειτουργιών του doctoranytime. Κάνοντας κλικ στο “Εντάξει” ή χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την πολιτική cookies μας. Εντάξει