Ο σύζυγος μου τον Νοέμβριο του 2025 είχε PSA 10.88, τον Φεβρουάριο του 2026 είχε 10.5 και free PSA 1.530 και τον Απρίλιο του 2026 είχε 10.3 μετά από ένα μήνα αντιβίωσης. Είναι 68 ετών. Ο όγκος του προστάτη πριν την αντιβίωση ήταν 51.55 και μετά είναι 56.71. Δεν είχε νυκτουρία και παίρνει σιλοδοσίνη για την αδύναμη ροή. Είχε πριν οκτώ χρόνια κάνει βιοψία και ήταν καθαρή και ο γιατρός τον έστειλε πάλι κατευθείαν για βιοψία. Παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.
Πρώτα πολυπαραμετρικη προστάτη
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Πολυπαραμετρικη μαγνητικη προστατη
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Βόλος
Να υποβληθει σε πολυπαραμετρικη μαγνητικη τομογραφια προστατη πρωτα
Νέος συνεργάτης |
Χειρουργός Ουρολόγος & Ανδρολόγος | Νέο Ψυχικό
Μπορεί για αρχή να κάνει μια πολυπαραμετρική
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Παγκράτι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.