Έχω κλείσει μήνα μετά την περιτομή στην περιοχή του χαλινού υπάρχει μικρο άσπρο σημάδι δεν επουλώθηκε πλήρως ακόμη ποσό καιρό θα κάνει να επουλωθεί επίσης γύρο γύρο στο κομμένο έχω κάτι σκληρά φουσκώματα αυτό είναι πρήξιμο? πότε θα φύγει ποιος είναι ο μέγιστος χρόνος γιατί απ ότι βλέπω ο μέσος είναι ένας μήνας.
χρειάζεται περισσότερος χρόνος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Θα μπορέσω να σας απαντήσω μόνο αφού σας εξετάσω
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Παγκράτι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.