Πήρα αντιβίωση ciproxin επτά ημερες για ουρολοιμωξη, τα συμπτώματα από τη δεύτερη ημέρα υποχώρησαν, αλλά την Τετάρτη ημέρα άρχισα να νιώθω κάψιμο τσουκσιμο στον κόλπο και εξωτερικά, τελείωσα την αντιβίωση και οι ενοχλήσεις είναι έντονες, δεν μπορώ να κάνω καλλιέργειες, απ' ότι ξέρω τουλάχιστον επτά ημέρες από το τέλος της αντιβίωσης, τι να είναι και τι να κάνω για να ανακουφίσει. Ευχαριστώ.
Μπορεί να κανετε μετά απο 3 μερες.
Πλύσιμο με χαμομήλι
QnA.QuestionPage.DoctorProfile.NewPartner |
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Ιωάννινα
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Μόνο με τοπικές αλοιφές και παυσίπονα
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Παγκράτι
πλύσεις με δροσερό χαμομήλι προβιοτικά.
Ουρολόγος - Ανδρολόγος | Σέρρες
Καλησπέρα. Εννοείται πως μπορείτε να κάνετε καλλιέργεια κολπικού υγρού κ δεν χρειάζεται να περιμένετε. Μπορεί να πρόκειται για μυκητίαση λόγω της λήψης του αντιβιοτικού αλλά χωρίς να σας έχω εξετάσει δεν θα μπορούσα να σας το επιβεβαιώσω. Οπότε η συμβουλή μου θα ήταν να επισκεφτείτε έναν γυναικολόγο.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.