Γιατί ο γιατρός μου κάνει κάθε έξι μήνες κολποσκόπηση; Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν πολύποδες σε αυτό το χρονικό διάστημα ξανά; Έχω αφαίρεσαν 2 φορές σε διάστημα 6 μηνων
Καλησπέρα. Η κολποσκόπηση είναι μια εξέταση που γίνεται για να ελεγχθεί ο τράχηλος της μήτρας, συνήθως για την παρακολούθηση πιθανών αλλοιώσεων από τον HPV. Δεν γίνεται για την παρακολούθηση πολυπόδων, οι οποίοι βρίσκονται συνήθως στο εσωτερικό της μήτρας ή στον τράχηλο, αλλά αφαιρούνται και παρακολουθούνται με διαφορετικούς τρόπους.
Είναι πιθανό να υπάρχει κάποια παρανόηση για το λόγο που κάνεις την κολποσκόπηση κάθε έξι μήνες, και καλό θα ήταν να μιλήσεις με τον γιατρό σου για να ξεκαθαρίσεις τους λόγους και τις ανησυχίες σου. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο με αυτή την πληροφορία.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.