Εχω φαγουρα και καψιμο εσωτερικα και εξωτερικα του κολπου. Τα υγρα ειναι κιτρινα, πυκτα κολλωδης και βγαινουν πολλα. Παιρνω yasminelle 1.5 χρονο και εχω μονο μια αποκλειστικη σχεση.
καλο ειναι να κανουμε μια καλλιεργεια κολπικου υγρου και να δωσουμε αγωγη αναλογως των αποτελεσματων
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Νέα Σμύρνη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Πιθανόν να έχετε κάποια κολπίτιδα, θα χρειαστεί να κάνετε μία καλλιέργεια και να λάβετε αγωγή ανάλογα με το αποτέλεσμα.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Καλλιθέα
Καλησπέρα σας. Θα πρέπει να σας δει ένας γυναικολόγος και κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να κάνετε μια καλλιέργεια κολπικού υγρού ώστε να βρεθεί το μικρόβιο που σας προκαλεί τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Ελπίζω να βοήθησα έστω και στο ελάχιστο. Καλή συνέχεια.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.