Εγώ γρίπη 1 η μέρα κ ξεκίνησα αντιβίωση tamiflu. Έχω πάρει 2 δόσεις σήμερα. Έχω απίστευτα έντονο πονοκέφαλο, πονάω πολύ και νιώθω σαν να μου τραβάνε τα μαλλιά. Πρέπει να πάω σε νοσοκομείο;
Το Tamiflu δεν είναι αντιβίωση προορίζεται για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης το λαμβάνετε έως πέντε ημέρες κι όσο η μύτη βρίσκεται στην μύτη και τον φάρυγγα. Ωστόσο τώρα που δίνει συμπτώματα πονοκέφαλο βήχα, ίσως πόνο στις αρθρώσεις και τους μύες η γρίπη βρίσκεται στο αίμα και τα κύτταρά σας. Αντιμετωπίζετε το όλο θέμα με κοινά αντιπυρετικά, εάν ανεβάσετε πυρετό όπως αναμένεται, στοματικά διαλύματα για την φαρυγγίτιδα και εάν κάνετε επίμονο βήχα ή σοβαρότερα συμπτώματα θα σκεφτούμε εάν χρειαστεί ένας γιατρός να σας γράψει δραστικότερα φάρμακα, σπρέϋ κλπ. Μην ανησυχείτε.
Γενικός Γιατρός
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.