Ναι πονάνε Γτι κάνουν έντονους μυϊκούς σπασμους
Φυσικοθεραπευτής
|
Αιγάλεω
Καλησπέρα σας. Ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα, επειδή σε κάποια σημεία του σώματος τα νεύρα περνάνε μεταξύ μυών, οπότε αν αυτοί είναι πολύ σφιγμένοι μπορεί να προκαλείται πίεση σε νεύρο . Πχ: σύνδρομο του απιοειδή, σύνδρομο θωρακικής εξόδου κλπ.
Πήγαινετε σε έναν γιατρό να σας εξετάσει και να σας καθοδηγήσει. Καλή συνέχεια και περαστικά σας. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο.
Φυσικοθεραπευτής
|
Αμπελόκηποι
Οχι δεν γίνεται να προκληθεί
Φυσικοθεραπευτής
|
Θεσσαλονίκη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.