Καλησπέρα . Καμιά φορά με πιάνει ένας πόνος στο στήθος . Είναι έντονος για λίγα λεπτά και μετά φεύγει . Να αρχίσω να ανησυχώ ? Να πάω σε καρδιολόγο? Μήπως έχω όγκο?
Εξέταση από καρδιολόγο
Καρδιολόγος | Κέρκυρα
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Καλό θα ήταν να εκτιμήσει καρδιολόγος τη σοβαρότητα και την αναγκαιότητα περαιτέρω ελέγχου.
Καρδιολόγος | Γέρακας
Καλά θα ήταν να το ελέγξει κάποιος καρδιολος ιδιαίτερα αν ανήκετε σε κατηγορία υψηλού κινδύνου(υπέρβαρος,καπνιστης, μιας κάποιας ηλικίας,με αυξημένη χοληστερίνη)
Καρδιολόγος | Εύοσμος
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.