Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω όταν στο πλάι όταν κοιτάω βλέπω διπλά τέρμα αριστερά συγκεκριμένα και καθώς κουνάω το κεφάλι μου προς τα δεξιά απομακρύνεται το ένα είδωλο από το άλλο ,αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πάρεση απαγωγου?
Η συμπτωματολογία που αναφέρετε δεν είναι κάποιο εξειδικευμένο οφθαλμολογικό τέστ που να μπορεί να επιβεβαιώσει τη διάγνωση αυτή. Χρειάζεται οφθαλμολογικός έλεγχος με τεστ ορθοπτικού ελέγχου.
Οφθαλμίατρος
|
Λάρισα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.