καλημερα σας, εχω σταθερο κυκλο 26 μερες και εχω καθηστερηση 5 μερες με 2 τεστ αρνητικα. το ενα εγινε την 4η μερα και το αλλο πρωι της 5ης. υπαρχει ενδεχομενο εγκυμοσυνης με τα τεστ να βγαινουν αρνητικα ενω υπαρχει ελευθερη επαφη?
Εφόσον υπάρχουν ελεύθερες επαφές πάντα υπάρχει η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Μιλήστε με Γυναικολόγο για να διερευνηθεί ο λόγος της καθυστέρησης.
Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος
|
Θεσσαλονίκη
Το πιθανότερο είναι να είναι μια διαταραχή του κύκλου σας.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Άνω Τούμπα
Ναι υπάρχει περίπτωση τα τεστ να είναι ψευδώς αρνητικά. Στις 40 ημέρες καθυστέρηση κάντε μία εξέταση αίματος για χοριακή.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Καλλιθέα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.