Έχω βάλει γέφυρα με 4 δόντια εδώ κ πόσα χρονια κ τώρα τελευταία με πονάνε τα στηρίγματα της γέφυρας...δηκ τα δόντια μέσα ... γιατί?
Καλησπέρα σας. Για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό χρειάζεται ακτινογραφικη αλλά κ κλινική εξέταση των δοντιών-στηριγματων της προσθετικής αποκατάστασης. Μπορούμε όμως να αναφέρουμε ότι εάν πρόκειται για "ζωντανά" δόντια υπάρχει πιθανότητα να χρειαστούν ενδοδοντικη θεραπεία (απονεύρωση), ή εάν προϋπήρχε ενδοδοντικη θεραπεία τότε εξετάζεται η πιθανότητα παραμονης τους κ επανάληψης της, ή ακόμα κ η εξαγωγή τους σε περιπτώσεις καταστροφής της οδοντικής ουσίας σε μη επανορθωτικο βαθμό ή κάταγμα. Σας ευχαριστούμε.
Οδοντίατρος
|
Ηράκλειο Κρήτης
Ίσως έχουν χαλάσει.
Οδοντίατρος
|
Πάτρα
καλησπερα η γεφυρα εαν ειναι πανω απο δεκαπεντε χρονια θελει αλλαγη... με μια ακτινιγραφια θα φανει τι μπορει να συμβαινει
Οδοντίατρος
|
Ηλιούπολη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.