Καλησπέρα σας Θα ήθελα να ρωτήσω.το έντερο μπορεί να χτυπήσει και στην δεξιά πλευρά; Έχω ευερέθιστο έντερο και τώρα τον τελευταίο μήνα έχω ενοχλήσεις, συνήθως το απόγευμα μετα από καφέ, στην δεξιά πλευρά της κοιλιάς εκεί που τελειώνουν τα πλευρά περίπου ,στο πλάι και στην πλάτη όπως επίσης καούρα και πιο συχνές διάρροιες. Να ενημερώσω πως έχω βγάλει την χολή μου πριν ένα χρόνο. Ευχαριστώ πολύ.
Τα έντερα καταλαβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιάς, οπότε μπορεί ενοχλήματα σε οποιοδήποτε σημείο να είναι έντερο. Αλλά να σας πω κάτι περισσότερο χωρίς να σας εξετάσω είναι προφανώς άτοπο.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το "έντερο" είναι περίπου 7-9 μέτρα σε μήκος και βρίσκεται σε ΟΛΗΝ την κοιλιά, άρα και στην...δεξιά μεριά.
Μιλήστε με τον γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Με το καλό!
Γαστρεντερολόγος | Καλλιθέα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.