καλησπέρα, νιώθω σαν να έχω πάθει ψύξη στην δεξιά μου πλευρά και πονάει το μάτι και το κεφάλι μου.. είναι συμπτώματα ψύξης ; Ή κάτι άλλο;
Καλησπέρα σας.
Είναι συμπτώματα που έχουν να κάνουν με μυϊκό "σπασμό" στον αυχένα σας ,είτε λόγω τραυματισμού στους μυς είτε λόγω προστατευτικού μηχανισμού για να προστατευτούν οι αρθρώσεις του αυχένα.
Μπορείτε να δοκιμάσετε να ζεστάνετε κάπως την περίοχή και να κάνετε μετά κινήσεις ήπιες δεξιά - αριστερά με έμφαση προς τα αριστερά ,για να ανοίξει η δεξιά μεριά . Κάντε το αυτό για 4-5 μέρες από 1-2 φορές την ημέρα, και δείτε αν σταδιακά ξεμπλοκάρει αλλιώς πήγαινετε σε έναν ορθοπαιδικό να σας εξετάσει.
Και ζητήστε να κάνετε κάποιες φυσικόθεραπείες. Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό αλλά θα θέλει την κατάλληλη αντιμε...τώπιση.
Καλή συνέχεια και περαστικά σας αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο.
Διάβασε περισσότερα
Φυσικοθεραπευτής
|
Αμπελόκηποι
Αν θέλετε να το πείτε ψύξη μπορείτε
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός
|
Εύοσμος
Δεν υπάρχει ο όρος ψύξη είναι μια μυϊκή βράχυνση με σπασμούς που χρήζει φυσικοθεραπείας
Φυσικοθεραπευτής
|
Θεσσαλονίκη
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.