Η ψηφιακή ακτινογραφία CBCD έδειξε ένα βαθύ σφράγισμα. Στη ρίζα του δοντιού φαίνεται γύρω γύρω μαύρο. Δεν πονάει αλλά έχω ευαισθησία στο νεύρο όταν το ακουμπώ με το χέρι. Χρειάζεται απονεύρωση?
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΣΗΣ
Οδοντίατρος | Γκύζη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.