Καλησπέρα σας, θα κάνω μια ερώτηση που έχει μια ευαισθησία. Με 2 αποκολλήσεις αμφιβληστροειδούς στο ίδιο μάτι πριν 2 χρόνια θα μπορούσα πρώτα ο Θεός αν έρθει η κατάλληλη στιγμή να τεκνοποιήσω; Είμαι γυναίκα 38 ετών και ρωτάω από την άποψη ότι ένα παιδάκι χρειάζεται πολύ φροντίδα και να το σηκώνω. Υπάρχει ο κίνδυνος να ξαναπάθω αποκόλληση;
Καλησπέρα σας. Σε γενικές γραμμές ένα τέτοιο ιστορικό δεν εμποδίζει να κάνετε παιδί και ούτε η φροντίδα του αυξάνει τον κίνδυνο. Το πιο σημαντικό είναι να είναι ο αμφιβληστροειδής σας σταθερός τώρα κ αυτό θα μας το πει ο οφθαλμίατρός που σας παρακολουθεί. Ελπίζω να βοήθησα.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Πανόρμου
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Μπορείς. Μην φοβάσαι
Οφθαλμίατρος | Θέρμη
Να κάνεις όσα παιδάκια θέλεις και σου δώσει ο Μεγαλοδύναμος. Προ πολλών ετών συνέδεαν την αποκόλληση με την τεκνοποίηση. Δεν ισχύει πλέον τίποτα απ αυτά. Στον 3 κι 6 μήνα της κύησης μια καλή βυθοσκόπηση και περαν τούτου ουδέν.
Νέος συνεργάτης |
Οφθαλμίατρος | Θήβα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.