Ο σύζυγός μου ηλικίας 80 ετών με πάρκινσον έχει ακράτεια και έντονη νυκτουρία!! Παίρνει 3 φορές την ημέρα stalevo των 150mg!! Ο ουρολόγος είπε ότι είναι νευρογενής πολυουρία!! Συνέστησε το Betmiga 150mg.. Ενδείκνυται για την περίπτωση του??
Σε άτομα με Πάρκινσον, η ακράτεια και η έντονη νυκτουρία είναι πολύ συχνό φαινόμενο και συχνά οφείλονται σε νευρογενή υπερδραστήρια κύστη, όπως σας εξήγησε ο ουρολόγος. Το Betmiga ανήκει στις θεραπείες που ενδείκνυνται ακριβώς για αυτές τις περιπτώσεις, γιατί βοηθά στη μείωση της συχνότητας, της επιτακτικότητας και των νυχτερινών αφυπνίσεων χωρίς να επηρεάζει τη νόσο του Πάρκινσον.
Στους ηλικιωμένους προτιμάται συχνά γιατί έχει πιο ήπιο προφίλ παρενεργειών σε σχέση με άλλες κατηγορίες φαρμάκων για την κύστη. Φυσικά, χρειάζεται έλεγχος για τυχόν καρδιακά προβλήματα και παρακολούθηση πίεσης, αλλά συνολικά θεωρείται κατάλληλη επιλογή....r/>
Σας συστήνω να ακολουθήσετε την οδηγία του ουρολόγου και να υπάρχει τακτική επικοινωνία μαζί του για να δείτε την ανταπόκριση και αν χρειαστεί προσαρμογή της δόσης.
Διάβασε περισσότερα
Παθολόγος - Στρατιωτικός Ιατρός | Θεσσαλονίκη
Θα μπορούσε να το δοκιμάσει.
Γενικά είναι καλά ανεκτό.
Αλλά να μιλήσετε και με τον Νευρολόγο που τον παρακολουθεί για το Πάρκινσον,
Νευρολόγος | Πειραιάς
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.