Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
DoctorLast week patients have chosen through doctoranytime
4

Gynecologists - Obstetricians in Neo Irakleio

"Εξαιρετική επιστήμονας. Με βοήθησε παρα πολύ σε ενα δικό μου πρόβλημα υγείας μέσα σε αυτή τη δυσκόλη στιγμή που ζούμε. Την εμπιστεύομαι πραγματικά και για όλες τις μελλοντικές μου εξετάσεις!"

more
  • Full gynecological check up:

"Πρώτη φορά που επισκέφτηκα την γιατρό και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη! Ήρεμη και καταρτισμένη που σε κάνει αμέσως να νιώσεις ασφάλεια! Ευχάριστο περιβάλλον, πεντακάθαρο ιατρείο! "

more
  • Full gynecological check up:
18

Gynecologists - Obstetricians near Neo Irakleio

"Πολύ ικανοποιημένη, αν και μου άλλαξαν μέρα και ώρα"

more
  • Λόγω των μέτρων περί εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιούνται μόνο επείγοντα γυναικολογικά ραντεβού και υπερηχογραφήματα εγκυμοσύνης.

"Είναι καλός γιατρός και άνθρωποςαισθάνομαι άνετα μαζί του "

more
  • Full gynecological check up:
  • Λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ο γιατρός θα μπορεί να εξυπηρετεί ραντεβού μόνο επείγοντα περιστατικά

"Ο καλύτερος γιατρός του κόσμου και τα 10 είναι λίγα για αυτόν. Ανθρώπινος, προσιτός με κατανόηση, ενδιαφέρον για τον ασθενή, επεξηγηματικός, διερευνά εις βάθος κάθε τι. Μου προκάλεσε απόλυτη εμπιστοσύνη από την πρώτη φορά που τον συνάντησα και τον επέλεξα σαν γιατρό μου. Συνεργάζεται με όλα τα μαιευτήρια. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, είναι ο καλύτερος. Εγώ για να τον επισκεφτώ πηγαίνω από τα Νότια στα Βόρεια προάστια. Δεν τον αλλάζω. "

more
  • Full gynecological check up:

"Στις μέρες μας το επάγγελμα του ιατρού οποιασδήποτε ειδικότητας έχει χάσει τον πρωταρχικό του σκοπό.. αυτόν του λειτουργήματος!Γιατροί που βλέπουν τους ασθενείς σα πορτοφόλι, γιατροί απρόθυμοι να εξηγήσουν,να καθησυχάσουν,γιατροί ανάξιοι να επιτελέσουν αυτό το θαυμαστό λειτούργημα που γνώμονα έχει μόνο τον άνθρωπο και την ευζωία του!Σε κάθε γιατρό κι αν επισκεφθείς μέλημα σου είναι η σωστή επικοινωνία και η αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς που θα σου παράσχει! Πολλώ δε μάλλον σε εμάς τις γυναίκες που ο γυναικολόγος είναι ο γιατρός που μας συντροφεύει στο πέρασμα της ζωής μας και τον επισκεπτόμαστε για χίλιους δυο λόγους ανάμεσα στους οποίους είναι και ο πιο σπουδαίος αυτός της μητρότητας!Οι γυναίκες λοιπόν θα ταυτιστούν μαζί μου και θα συμφωνήσουν πως είναι πολύ σημαντικό με αυτόν τον συγκεκριμένο γιατρό να υπάρχει σωστή επικοινωνία, οικειότητα ώστε να μην διστάζουμε να ρωτήσουμε το οτιδήποτε μας απασχολεί και βεβαίως να μας εμπνέει αυτό το αίσθημα ασφάλειας που προανέφερα!Ο δόκτωρ Τυρογιάννης αποτελεί κατά μόνας μια κατηγορία γιατρού-πρότυπου!Εξαιρετικός επιστήμονας,με γνώσεις που απορρέουν από επίμονη μελέτη και αγάπη για το λειτούργημα του.Έτοιμος να ακούσει κάθε σου προβληματισμό και ικανός να απαντήσει κάθε σου ερώτημα!Μέσα από ενδελεχή έρευνα για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά θα εξασφαλίσει πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα μετριάσει το οποιοδήποτε άγχος σου,βλέποντας στο βλέμμα του τη σιγουριά των λόγων του!Μα το πιο ξεχωριστό του χαρακτηριστικό είναι η ανθρωπιά του και η καλοσύνη!Τον ανακάλυψα τυχαία αναζητώντας γυναικολόγο στο διαδίκτυο και αυτή η πραότητα του προσώπου του,που διέκρινα στη φωτογραφία ήταν που με έκανε να τον επισκεφθώ! Χρόνια μετά είμαι βέβαιη πως έκανα την καλύτερη επιλογή!Να είστε πάντοτε γερός γιατρέ και να συνεχίσετε να εξασκείται το λειτούργημα που επιλέξατε με τόση αγάπη και σεβασμό προς τον άνθρωπο!Συγχαρητήρια!"

more

"Απο τους καλύτερους γιατρούς ο οποίος σε κάνει να νιώσεις άνετα απο την 1η στιγμή. Συνεπής στο ραντεβού, φιλικός και πολύ αναλυτικός."

more
  • Full gynecological check up:

Haven't found your doctor?

Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

For the call center, please dial 215 50 50005

Monday to Friday from 8:00 to 20:00


You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK