Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
5

specialized doctors for Face cleaning

 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE

"Εμπνέει εμπιστοσύνη και ασχολείται σε βάθος με τον ασθενή."

more
 • Face cleaning: From 50 € to 80 € ανά συνεδρία και διαρκεί 30 - 45 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Ο καθαρισμός προσώπου γίνεται με την βοήθεια του ιατρικού μηχανήματος αισθητικής HydraFacial. Περιλαμβάνει τη διάνοιξη των πόρων, την εξαγωγή του περιττού σμήγματος και των μαύρων στιγμάτων με δακτυλοπιέσεις ή με ειδικά αποστειρωμένα εργαλεία, όπου κρίνεται απαραίτητο, ενώ γίνεται και απολέπιση, ενυδάτωση και εφαρμογή εξειδικευμένων καλλυντικών και μάσκας προσώπου. Ο κάθε καθαρισμός προσώπου είναι ξεχωριστός, αφού ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακολουθείται εξειδικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας. Στο δερματολογικό ιατρείο χρησιμοποιούνται τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα στον ιατρικό χώρο πιστοποιημένα επώνυμα καλλυντικά προϊόντα σε προσιτή τιμή.

  more less
 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE

"Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη στο σύνολο των παρασχεθέντων υπηρεσιών. Ένιωσα άνετα, χαλάρωσα κι αφέθηκα στη φροντίδα των κοριτσιών, οι οποίες ήταν πολύ ευγενικές και καταρτισμένες!"

more
 • Face cleaning: From 80 € to 130 € ανά συνεδρία. Περιλαμβάνει κλινική εξέταση, συνταγογράφηση εφόσον απαιτείται, ιατρική φαγεσωροεξαγωγή ανοικτών και κλειστών φαγεσώρων ή/και κεχρίων. Ανάλογα με τη περίσταση, μπορεί να πραγματοποιηθεί καθαρισμός 4 σε 1.
CHECK ALL PRICES
 • Ο Καθαρισμός 4 σε 1 περιλαμβάνει peeling χημικό ή ενζυμικό, ιατρικός καθαρισμός ανοικτών και κλειστών φαγεσώρων και κεχρίων, μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι, φωτοθεραπεία με το εγκεκριμένο από τον FDA Celluma LED Pro, μάσκα ενυδάτωσης και ανάπλασης. Ο ασθενής θα πρέπει να αποφύγει χρήση ερεθιστικών και απολεπιστικών προϊόντων στην περιοχή. Αντιμετωπίζεται η ακμή, η λιπαρότητα, οι διεσταλμένοι πόροι και οι ουλές.

  more less

"Μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και με βοήθησε αρκετά!"

more
 • Face cleaning: 40 € ανά συνεδρία και η διάρκεια εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται χρήση υψίσυχνων για αντιμικροβιακή δράση. Απομάκρυνσή σμήγματος, διάνοιξη πόρων και κύστεων, καλύτερη μικροκυκλοφορία και της ενυδάτωση επιδερμίδας επιτυγχάνονται με τον βαθύ καθαρισμό προσώπου.

  more less
 • To book an appointment requires recording the reason why visiting the doctor.

 • loading
Estimated confirmation time 180
BOOK FOR FREE

"Ευγενική & καταρτισμένη, άμεση ανταπόκριση στο ζήτημα μου."

more
 • Face cleaning: From 70 € to 150 € ανά συνεδρία και διαρκεί 1 ώρα ή και περισσότερο. Το κόστος προσαρμόζεται ανάλογα με το τι επιπλέον επιθυμεί να προσθέσει κανείς στη βασική θεραπεία ( ενυδάτωση, peeling κλπ)
CHECK ALL PRICES
 • Γίνεται ιατρικός καθαρισμός προσώπου είτε με την κλασική μέθοδο της φαγεσωροεξαγωγής, είτε με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών αναρρόφησης και υπερήχων. Στις καμπίνες περιποίησης εφαρμόζονται προϊόντα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών και γίνεται η ανάλογη συμβουλευτική σχετικά με τα προϊόντα περιποίησης στο σπίτι. Αντιμετωπίζονται παθήσεις όπως ακμή, ροδόχρους ακμή, αυξημένη λιπαρότητα και άλλα.

  more less

"Πολύ φιλικό περιβάλλον, ευγενική και κατατοπιστική γιατρός και πρόθυμη να βοηθήσει στο πρόβλημα που έχεις. Θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε κάποιον."

more
 • Face cleaning: 60 € ανά συνεδρία και διαρκεί 15 - 30 λεπτά.
CHECK ALL PRICES
 • Πραγματοποιείται καθαρισμός προσώπου με διαμάντι.

  more less
31

Doctors for Face cleaning

"ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ.ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ.ΕΧΕΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ,ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΘΗΣ."

more
 • Στα πλαίσια των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του Covid-19, ασθενείς με συμπτώματα λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον ιατρό. Ομάδες υψηλού κινδύνου καλό θα ήταν να αποφύγουν την επίσκεψη στο ιατρείο.

"Το ραντεβού έγινε στην ώρα του. Ο γιατρός ήταν πολύ σχολαστικός και μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρια το πρόβλημα μου. Εκτός απο την λύση για το πρόβλημα μου, μου έδωσε και χρησιμες συμβουλές και για άλλα προβλήματα που πιθανόν να με απασχολήσουν ώστε να ακολουθήσω προληπτικά μέτρα."

more
 • Face cleansing
 • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE

"Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από την επίσκεψή μου στη γιατρό. Έδειξε ενδιαφέρον, μελέτησε προσεκτικά την περίπτωσή μου, έδειξε να έχει εμπειρία, είχε συνέπεια και ήταν πολύ προσιτή και μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. "

more
 • Face cleansing
 • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, το ιατρείο θα εξυπηρετεί μόνο επείγοντα περιστατικά και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

"Εξαιρετική γιατρός, διαβασμένη και σοβαρή.Χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, είναι πολύ καλά ενημερωμένη με τις τρέχουσες εξελίξεις στον επιστημονικό της τομέα και διακατέχεται από ευγένεια και συνέπεια.Άψογη επιλογή: 5*****"

more
 • Face cleansing :

"Φανταστική γιατρός. Πηγαίνω χρόνια, από την αρχή με κέρδισε και με έκανε να αισθανθώ άνετα. Ενδιαφέρεται για την κάθε περίπτωση. Είτε έχω πάει για κάτι σοβαρό είτε για λέιζερ αποτρίχωσης έχω φύγει εξαιρετικά ευχαριστημένη. "

more
Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK