Endocrinologist
125

Endocrinologists

About the specialist

Ο Μπουτσούρης Κωνσταντίνος είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Σμύρνη. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα τον τρόπο επίδρασης των γονιδίων στην εκδήλωση και στη θεραπεία της παχυσαρκίας και του σακχαρώδη διαβήτη τύπου ΙΙ. Επίσης, διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άδεια υπερηχοτομογραφικής διερεύνησης ενδοκρινών αδένων. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στον σακχαρώδη διαβήτη, στον θυρεοειδή, στις ορμονικές διαταραχές, στον μεταβολισμό και στη διατροφή. Ο γιατρός πιστεύει ότι η ενδοκρινολογία είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη επιστήμη με νέες έννοιες και ιδέες οι οποίες εμφανίζονται στην βιβλιογραφία σχεδόν καθημερινά. Σε αυτή την εποχή που χαρακτηρίζεται από υπέρογκη πληροφορία γύρω από την επιστήμη ο ενδοκρινολόγος θα πρέπει να είναι αυτός που θα φιλτράρει όλες αυτές τις γνώσεις, ώστε να φθάσουν στον ασθενή απλές και κατανοητές, αλλά κυρίως να δοθεί σ αυτόν η κατάλληλη θεραπεία. Έτσι, με βάση όλων των παραπάνω, θεωρεί ότι είναι σε θέση να βοηθήσει τον κάθε ασθενή με το οποιοδήποτε ενδοκρινολογικό πρόβλημα, με ιατρική αντιμετώπιση προσαρμοσμένη στον κάθε ασθενή ξεχωριστά και με διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, προσφέροντας στους ασθενείς του τις καλύτερες και πλέον αξιόπιστες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας.

Venizelou Eleutheriou 144, Nea Smirni, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Ο Κακουλίδης Ιωάννης είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού του Γενικού Νοσοκομείου - Μαιευτηρίου Αθηνών “Έλενα Βενιζέλου”. Στο πλαίσιο της ειδίκευσης του, εξειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία Κύησης και την Ανδρολογία, ενώ εκπαιδεύτηκε και στο υπερηχογράφημα του θυρεοειδή. Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά στον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση προοπτικών και αναδρομικών μελετών του Ενδοκρινολογικού τμήματος, που κατόπιν δημοσιεύθηκαν ή ανακοινώθηκαν σε εγχώρια και διεθνή περιοδικά και συνέδρια. Έχει βραβευτεί από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία το 2019, με το Βραβείο Ι. Γιαννάτου - Καλύτερης Εργασίας με αντικείμενο την Έρευνα στην Κλινική Ενδοκρινολογία. Στο ιατρείο του αναλαμβάνει περιστατικά που απαντώνται σε όλο το φάσμα της Ενδοκρινολογίας και πιο συγκεκριμένα: Θυρεοειδής- Παραθυρεοειδείς Αδένες, Διαβήτης κύησης και Ενδοκρινολογία κύησης.

Kalvou 3, Nea Ionia, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Η Ηλιοπούλου Αμαλία MD, MRCP είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολογος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία εισήχθη με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για την άριστη επίδοση της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Ειδικεύτηκε εξ ολοκλήρου στη Μεγάλη Βρετανία, όπου απέκτησε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας - Διαβήτη και Παθολογίας. Στην Αγγλία εργάστηκε για 10 έτη φτάνοντας στο βαθμό της Διευθύντριας Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο St James, του Leeds. Επιπλέον, είχε την τιμή να εκλεγεί μέλος του Βασιλικού Κολεγίου των Παθολόγων του Λονδίνου κατόπιν διαγωνισμού (MRCP London). Στην Ελλάδα επέστρεψε στα τέλη του 2013 και λειτουργεί το ιδιωτικό της ιατρείο από το 2014, όντας παράλληλα Επιστημονική συνεργάτης στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Αρεταίειου Νοσοκομείου. Παρακολουθεί σεμινάρια και ιατρικά συνέδρια στο αντικείμενό της, κυρίως στην Αγγλία. Τέλος, εξειδικεύεται στις παθήσεις του θυρεοειδή και των παραθυρεοειδών αδένων, στον σακχαρώδη διαβήτη, την παχυσαρκία και τον μεταβολισμό, ενώ επιπλέον αντιμετωπίζει και άλλες παθήσεις, όπως υπογονιμοτητα, παθήσεις της υπόφυσης, των επινεφριδίων και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Loukianou 18, Kolonaki, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Ο Πέτρος Κατσόγιαννος είναι Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Παλλήνη ενώ παράλληλα συνεργάζεται με το ιδιωτικό Νοσοκομείο "Υγεία". Διακρίνεται για τη συνδυασμένη του εμπειρία σε κλινική πράξη, έρευνα και πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Semmelweis University και απέκτησε τον τίτλο του Διδάκτορα Ιατρικής (PhD) από το Πανεπιστήμιο της Ουψάλα, με ερευνητικό έργο στον τομέα της ενδοκρινολογίας. Έχει εργαστεί ως Επιμελητής Ά Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ουψάλα, ενώ σήμερα διατελεί Επιμελητής Ά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Linköping. Στο παρελθόν υπηρέτησε για αρκετά χρόνια ως ειδικευόμενος και επιμελητής Β’ στην Παθολογική και Ενδοκρινολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ουψάλα, αποκτώντας εκτενή εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων του θυρεοειδούς, σακχαρώδους διαβήτη, διαταραχών υπόφυσης και οστεοπόρωσης. Συνδυάζοντας κλινική πράξη με ερευνητική δραστηριότητα, ο Πέτρος Κατσόγιαννος αποτελεί επιστήμονα με διεθνή προσανατολισμό και σύγχρονη, τεκμηριωμένη προσέγγιση στη φροντίδα του ασθενή. Προσφέρει ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία για ενδοκρινολογικές, διαβητολογικές παθησεις και παθησεις μεταβολισμού, παθήσεις θυρεοειδούς αδένα (υποθυρεοειδισμός, υπερθυρεοειδισμός, όζοι θυρεοειδούς, κακοήθεια θυρεοειδούς, θυρεοειδίτιδα Hashimoto, θυρεοειδής και κύηση), παθήσεις παραθυρεοειδών (υπερπαραθυρεοειδισμός, υπασβεστιαιμία, έλλειψη βιταμίνης D), οστεοπόρωση, παθήσεις υπόφυσης, παθήσεις επινεφριδίων, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ανδρικός υπογοναδισμός, ενδοκρινική υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1 (αντλία ινσουλίνης, σύστημα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης) και τύπου 2 καθώς και διαβήτη κύησης με ενδοκρινολογικές διαταραχές κατά την κύηση και την περίοδο της λοχείας, έλεγχο του εταβολισμού – δυσλιπιδαιμίες και έλεγχο παχυσαρκίας.

Patriarchou Grigoriou E 6, Pallini, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Η Λάσπα Έλενα είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό της ιατρείο στο Χαλάνδρι. Μέσω πανελληνίων εξετάσεων εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1990. Μετά από γραπτό διαγωνισμό έλαβε και διατήρησε για όλη τη διάρκεια των σπουδών την υποτροφία του κληροδοτήματος "Αντωνίου Παπαδάκη". Μετά την αποφοίτηση της τον Ιούλιο του 1996 εκπλήρωσε την υπηρεσίας υπαίθρου, στην διάρκεια της οποίας πήρε απόσπαση για τις εφημερίες της στην μονάδα εμφραγμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Πρεβέζης. Εν συνεχεία ειδικεύτηκε για 2 έτη στην παθολογία ως προαπαιτούμενη εκπαίδευση για την κύρια ειδικότητα. Εξειδικεύθηκε στην ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Α.Τσατσούλη. Ολοκλήρωσε το τελευταίο τμήμα της την ειδικότητας στο St.Mary’s Hospital του Λονδίνου, όπου εξειδικέυθηκε στο υπερηχογράφημα τραχήλου και στις καθοδηγούμενες υπερηχογραφικά παρακεντήσεις όζων θυρεοειδούς αδένα. Παράλληλα με την κλινική της δραστηριότητα στο Λονδίνο, συμμετείχε σε ερευνητικά προγράμματα μελέτης της μεταβλητότητας παραγόντων κινδύνου για την εμφάνιση διαταραχής ανοχής γλυκόζης και αθηροσκληρωτικής νόσου. Μετά το πέρας της ειδικότητας παρέμεινε επιστημονικά ενεργή με την συμμετοχή της σε έρευνες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον καρκίνο του θυρεοειδούς, για τις ανάγκες της οποίας ανέλαβε μεγάλο αριθμό παρακεντήσεων όζων θυρεοειδούς. Έχει συμμετάσχει ως κλινικός ερευνητής στην Διεθνή κλινική μελέτη Lantus HOE901/3505: ATLANTUS. Επίσης συμμετείχε ως ομιλητής σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων. Διεθνή επιστημονικά περιοδικά έχουν φιλοξενήσει δημοσιεύσεις της. Το 2015 έγραψε το κεφάλαιο "Παραθυρεοειδείς αδένες και μεταβολισμός των οστών" στο διαδικτυακό πόνημα "Σύγχρονο εγχειρίδιο Ενδοκρινολογίας". Το 2016 έγραψε το κεφάλαιο "Pseudohypoparathyroid States" στην Εγκυκλοπαίδεια Ενδοκρινικών Νοσημάτων (Encyclopedia of Endocrine Diseases). Το 2019 ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Health Coach» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προσφέρει γνώσεις και εφόδια «προπονητή υγείας» ,ώστε ο ιατρός με μοντέλα ειδικής προσέγγισης και μεθοδολογίας να ενδυναμώσει τον κάθε άνθρωπο να αλλάξει βλαπτικές συνήθειες και συμπεριφορές και να επιτύχει τους στόχους υγείας που θέτει. Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρίας και της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών. Μετά από εξετάσεις έγινε δεκτή ως μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού (Fellow of the European Board of Endocrinology, Diabetes and Metabolism).

Λ. Πεντέλης 6, Chalandri, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

H Τρουβά Αναστασία MD, PhD είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Karolinska Σουηδίας και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Πλατεία Μαβίλη. Εξειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία, τον Διαβήτη και τον Μεταβολισμό στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Karolinska και Akademiska της Σουηδίας, ενώ διαθέτει πολυετή κλινική εμπειρία στη Σουηδία και στην Ελλάδα. Έχει διατελέσει επιστημονικά υπεύθυνη του Ιατρείου Διαβήτη στην Κύηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Södersjukhuset στη Στοκχόλμη και έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Γυναικολογική Ενδοκρινολογία και τον Διαβήτη κατά την κύηση. Σήμερα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού στην Αθήνα, εργάζεται ως Επιμελήτρια στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Mälarsjukhuset στη Σουηδία και είναι ενεργή ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Karolinska. Το επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά, συμμετοχή σε κατευθυντήριες οδηγίες και πολυκεντρικές ερευνητικές μελέτες σχετικά με τη λειτουργία του θυρεοειδούς, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και τον διαβήτη καθώς και την παρακολούθηση των καταστάσεων αυτών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εχει συμμετάσχει σε πληθώρα διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων Ενδοκρινολογίας και Σαδχαρώρους Διαβήτη. Η ιατρός έχει μεγάλη κλινική εμπειρία σε εύρος ενδοκρινολογικών παθήσεων συμπεριλαμβανομένου του σακχαρώδη διβήτη τύπου 1, 2 και κυήσεως, των νοσημάτων του θυρεοειδούς αδένα καθώς και των παραθυρεοειδών, της οστεοπόρωσης και παηήσεων του μεταβολισμού του ασβεστίου, της ενδοκρινολογίας αναπαραγωγής και διαταραχών εμμήνου ρύσεως, της εμμηνόπαυσης, των νοσημάτων της υπόφυσης και των επινεφριδίων, της παχυσαρκίας καθώς και των ενδοκρινοπαθειών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Στο ιατρείο της δίνει έμφαση στην εξατομικευμένη και ανθρώπινη προσέγγιση κάθε ασθενούς με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών.

Δημητρίου Σούτσου 9, Platia Mavili, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

H Γεωργιάδου Έλλη είναι Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα. Είναι αριστούχα απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι εξειδικευμένη στο σακχαρώδη διαβήτη, στο θυρεοειδή, στην οστεοπόρωση, την παχυσαρκία και το μεταβολισμό και τη γυναικολογική ενδοκρινολογία. Παράλληλα με το ιδιωτικό της ιατρείο, εργάζεται ως Ενδοκρινολόγος για πολλά έτη στον τομέα της ενδοκρινολογίας, του μεταβολισμού και του διαβήτου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και αντιμετωπίζει παθήσεις πάνω σε όλο το φάσμα της ενδοκρινολογίας όπως, διαβήτη, διαβήτη κύησης, θυρεοειδή, μεταβολικό σύνδρομο, νευροενδοκρινικούς όγκους, νόσο του addison, ορμονικές διαταραχές και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις εξατομικευμένες ανάγκες των ασθενών της. Τέλος, έχει εκδώσει πολλές επιστημονικές εργασίες και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Dousmani 24, Glyfada, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Ο Μυλωνάς Παναγιώτης MD είναι Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πάτρα. Είναι Διδάκτωρ Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ο γιατρός διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στις παθήσεις θυρεοειδή και στο σακχαρώδη διαβήτη και έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης του Ενδοκρινολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο ιδιωτικό του ιατρείο αναλαμβάνει παθήσεις θυρεοειδούς, σακχαρώδη διαβήτη, διαβήτη κυήσεως και αντιμετωπίζει περιστατικά οστεοπόρωσης και παθήσεις παραθυρεοειδών, αλλά και διαταραχές περιόδου και σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, ενώ αναλαμβάνει ασθενείς με παθήσεις επινεφριδίων και παθήσεις υποφύσεως. Τέλος, ο ιατρός είναι μέλος Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας για τη Μελέτη Διαβήτη, ενώ έχει υπάρξει στην Ιατρική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Maizonos 65, Plateia Olgas, Patras, ΑΧΑΪΑ

Next availability See all
About the specialist

Η Λιναρδή Αναστασία είναι Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Ραφήνα. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην "Έρευνα στη Γυναικεία Αναπαραγωγή" της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει ξεκινήσει τη Διδακτορική Διατριβή της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Λόγω της ειδίκευσης της στο Γενικό - Μαιευτικό Νοσοκομείο "Έλενα Βενιζέλου", έχει εμπειρία και ενδιαφέρον στην αντιμετώπιση των ενδοκρινοπαθειών στη διάρκεια της κύησης, αλλά και στον σακχαρώδη διαβήτη κύησης. Στα πλαίσια της ειδίκευσής της, εργάστηκε σε διάφορα νοσοκομεία της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, ενώ διατελεί και Εξωτερική συνεργάτης στο Ιδιωτικό Πολυϊατρείο "Ίασις" Σπάτων. Στο ιδιωτικό της ιατρείο αντιμετωπίζει πληθώρα περιστατικών, συνδυάζοντας την επιστημονική της αρτιότητα με την πείρα της και τον επαγγελματισμό.

Hr. Smurnis 6 kai Hr. Mantika 11, Rafina, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Η Κουτσάκη Μαρία είναι Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καισαριανή. Η γιατρός πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στη Γυναικεία Αναπαραγωγή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι εξειδικευμένη στη Γυναικολογική Ενδοκρινολογία, στο Θυρεοειδή και στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Ακόμα, διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία σε παθήσεις όπως, ο διαβήτης κύησης, η οστεοπόρωση, ο μεταβολισμός του ασβεστίου και της βιταμίνης D, Cushing, Addison, οι διαταραχές κύκλου, οι πολυκυστικές ωοθήκες, η παχυσαρκία, ο μεταβολισμός, οι διαταραχές της ανάπτυξης, η ενδοκρινική υπέρταση, οι νόσοι των επινεφριδίων, αδενωμάτων υπόφυσης, οι νευροενδοκρινικοί όγκοι και η ενδοκρινολογία της κύησης. Επιπροσθέτως, αριθμεί πολλαπλές συμμετοχές σε διαβητολογικά και ενδοκρινολογικά πανευρωπαϊκά και πανελλήνια συνέδρια με εργασίες κλινικής έρευνας και παρουσιάσεις περιστατικών, με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση της σε θέματα ενδοκρινολογίας. Τέλος, είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και μιλάει αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά.

Dioharous 24, Kesariani, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist
διαβήτης, κύηση, θυρεοειδής, πολυκυστικές, υπογονιμότητα, οστεοπόρωση,ασβέστιο,επινεφρίδια,Hashimoto

Μπουκή Αικατερίνη-Ευαγγελία Σπυρίδη 2, Volos, ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Next availability See all
About the specialist

Η Χαντζιάρα Κλειώ είναι Ενδοκρινολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στο Γουδή. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος του ίδιου ιδρύματος. Κατέχει Bachelor of Arts στην Ψυχολογία και Βιολογία με πλήρη υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Harvard. Είναι συνεργάτης των Νοσοκομείων "Υγεία" και "Μητέρα". Έχει ειδικευθεί στην Ενδοκρινολογία στα St. Luke’s and Roosevelt Hospitals της Νέας Υόρκης, καθώς και στο τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Ευαγγελισμός". Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια στη διενέργεια πρωτογενούς έρευνας σε όγκους εγκεφάλου, συγκεκριμένα στην απόπτωση και στην ανάλυση κλωνικότητας σε Εργαστήριο Νευροχειρουργικής στο Νοσοκομείο "Brigham and Women's" της Βοστώνης. Τέλος, αριθμεί αρκετές επιστημονικές δημοσιεύσεις και είναι μέλος αρκετών συλλόγων και επιστημονικών εταιρειών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Pontou 20-22, Goudi, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Η Βογιατζή Ευαγγελία είναι Στρατιωτική Ιατρός - Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει διατελέσει Εσωτερική βοηθός ειδικότητας στο τμήμα Ενδοκρινολογίας - Διαβήτη - Μεταβολισμού αλλά και στο τμήμα Διαβήτη Κύησης του ΓΝΑ "Αλεξάνδρα" και μέχρι πρόσφατα στο ΓΝΑ Σισμανόγλειο - Αμαλία Φλέμιγκ.

Ανδρέα Παπανδρέου 10 Β, Ilioupoli, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Η Αλεξάκη Σοφία είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και Υποψήφια Διδάκτωρ του École dès ponts paristech στη Γαλλία με ιδιωτικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή. Ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία - Σακχαρώδη διαβήτη και Μεταβολισμό στο Βενιζέλειο Γ. Ν. Ηρακλείου, όπου και εξειδικεύτηκε στη Διαβητολογία. Τέλος, διαθέτει πολυετή κλινική και ερευνητική εμπειρία στην Ελλάδα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γαλλία και στο Βέλγιο.

Iroon Polytechneiou 1, Agia Paraskevi, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Η Σπανούδη Φιλιώ MD, PhD είναι Eνδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με διδακτορική διατριβή στο σακχαρώδη διαβήτη και τη θυρεοειδοπάθεια και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάντοβα στην Ιταλία. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό δίπλωμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, με πτυχιακή εργασία στο σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών. Έχει διατελέσει ειδικευόμενη ενδοκρινολογίας στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου -Μαιευτηρίου Αθηνών "Eλενα Βενιζέλου", όπου εξειδικεύτηκε στην ενδοκρινολογία της κύησης και την ενδοκρινολογία αναπαραγωγής, καθώς και ειδικευόμενη παθολογίας και μετέπειτα επιστημονικός συνεργάτης στην Β' Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική - Μονάδα Έρευνας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "Αττικόν", όπου εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή και ασχολήθηκε ερευνητικά με τον σακχαρώδη διαβήτη. Διαθέτει ευρεία ερευνητική δραστηριότητα με δημοσιεύσεις πρωτότυπων εργασιών σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Η ιατρός διαθέτει μεγάλη κλινική εμπειρία και εξειδικεύεται στην ενδοκρινολογική παρακολούθηση της εγκυμοσύνης, τη θυρεοειδοπάθεια, το διαβήτη, το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών και την αναπαραγωγική ενδοκρινολογία. Στο ιατρείο αντιμετωπίζονται επίσης περιστατικά οστεοπόρωσης, δυσλιπιδαιμίας, παχυσαρκίας, παθήσεις παραθυρεοειδών αδένων, υπόφυσης, επινεφριδίων, καθώς και άλλες παθήσεις που άπτονται του επιστημονικού πεδίου της Ενδοκρινολογίας, του Σακχαρώδη Διαβήτη και του Μεταβολισμού. Τέλος, η ιατρός είναι μέλος επιστημονικών εταιριών ενδοκρινολογίας και διαβήτη και συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια που διεξάγονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Kifisias 87, Ampelokipoi, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Ο Γκιοξάρης Βασίλειος είναι Ενδοκρινολόγος και διατηρεί ενδοκρινολογικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Παράλληλα, διατελεί Ενδοκρινολόγος- Διαβητολόγος επιστημονικά υπεύθυνος στο LIFECHECK Δραπετσώνας. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας. Υπηρέτησε ως ειδικευόμενος Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και, στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως Ιατρός. Για δύο έτη υπήρξε επιστημονικά υπεύθυνος της Ιατρικής ομάδας των Γιατρών του Κόσμου (Medecins du Monde) στην περιοχή της Ηπείρου. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας - Διαβήτη - Μεταβολισμού στο ενδοκρινολογικό τμήμα του «Μεταξά» Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά, το οποίο εξειδικεύεται στις παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα και αποτελεί κέντρο εξειδίκευσης στο υπερηχογράφημα τραχήλου. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων Ενδοκρινολογίας και Σακχαρώδους Διαβήτη με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις της επιστήμης στον τομέα του .Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας έλαβε το πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης στην "Ανθρώπινη Αναπαραγωγή" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε ιατρείο Ενδοκρινικών Παθήσεων κατά την Κύηση στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» και ιατρείο Αύξησης και Ανάπτυξης στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την επιμόρφωση του στο αντικείμενο του Σακχαρώδους Διαβήτη στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έιναι κάτοχος άδειας τέλεσης υπερηχογραφήματος θυρεοειδούς αδένα.

Λεωφόρος Κηφισίας 86 (4ος όροφος), Ampelokipoi, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all
About the specialist

Ο Μαρίνος Γεώργιος είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος - Ειδικός Μεταβολισμού και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κόρινθο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με εξειδίκευση στην Υπερηχογραφία και στην Παρακέντηση Όζων Θυρεοειδούς. Έχει ειδικευτεί στην Ενδοκρινολογία στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά "Μεταξά" και υπηρέτησε στην Ενδοκρινολογική Κλινική του Νοσοκομείου, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη στην Ελλάδα ενδοκρινολογική κλινική, ενώ είναι κέντρο εκπαίδευσης στο υπερηχογράφημα του θυρεοειδή. Επιπλέον, ήταν ιατρός στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών. Στο ιδιωτικό του ιατρείο βοηθάει, ώστε να αντιμετωπίσουν οι ασθενείς το οποιοδήποτε πρόβλημα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Σακχαρώδη διαβήτη και υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης υπερηχογραφήματος θυρεοειδούς πιστοποιημένη από το Υπουργείο Υγείας.

Ethnikis Antistaseos 38, Korinthos, ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Next availability See all
About the specialist

Ο Αποστολάκης Μιχαήλ MD, MSc, PhD είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στους Αμπελόκηπους. Είναι Αριστούχος Διδάκτωρ και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα "Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών" από το ίδιο πανεπιστήμιο επίσης με βαθμό άριστα. Επιπλέον, είναι Επιστημονικός - Μεταδιδακτορικός συνεργάτης της Β΄ Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και Εξωτερικός Συνεργάτης της Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής "Ρέα", ενώ έχει διατελέσει Επιμελητής του Τμήματος Ενδοκρινολογίας και Διαβήτη στο Νοσοκομείο "Υγεία".. Επιπλέον, έχει αποκτήσει εκπαίδευση στην παιδική ενδοκρινολογία στην Ουγγαρία, ενώ έχει συμμετάσχει σε διεθνείς ερευνητικές μελέτες πάνω στην ασφάλεια και αποτελεσματικότητα νέων φαρμάκων για την οστεοπόρωση σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Τέλος, ο γιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Κλιμακτηρίου - Εμμηνόπαυσης, καθώς και της European Menopause and Andropause Society.

Leoforos Kifisias 65, Ampelokipoi, ΑΤΤΙΚΗ

Next availability See all

Recently viewed profiles


Endocrinologists

The Endocrinologist works on the diagnosis, treatment and monitoring of endocrine gland disorders (which secrete the body's hormones). The most common are those of the thyroid gland (hypothyroidism, hyperthyroidism), polycystic ovaries, goiter. It is also concerned with menopause, diabetes, gestational diabetes etc. .


Log in or register to continue
Log in or register to continue

Continue with

or register with your email address

The password should contain at least 6 characters and 1 capital letter
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we'll send you a link to create new password

Your data is in good hands
doctor-graphic doctor-graphic

doctoranytime takes your health as well as your data protection very seriously!

In order to ensure you that:

  • you will continue to get the best possible treatment from the affiliated doctors and diagnostic centers
  • you will continue to book your appointments easily and quickly by having at the same time the right of evaluation
  • we will be able to contact you immediately in case of a change in your appointment
  • you will continue to receive our newsletter and health suggestions that may interest you

it is essential for us to collect and process your personal data to the extent that you allow.

For this reason, we would like to inform you that we take all the necessary measures in order to protect your personal data, according to the New European General Data Protection Regulation (“GDPR”), the terms of the doctoranytime Privacy Policy (that you can read in detail here) and the law requirements.

If you have any questions regarding your privacy protection by doctoranytime or in case you wish to exercise your GDPR rights (information, access, correction, deletion, limitation of processing, portability of your data, objection and right to lodge a complaint with the Personal Data Protection Authority) you can contact the Data Protection Officer of doctoranytime on: [email protected].

Terms of Use

Congratulations!!

Your registration has completed.

Make a Video Consultation with a healthcare practitioner

Book your Video Consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your practitioner from the comfort of your home
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You only have to select the option book an appointment for a Video Consultation.

BOOK AN APPOINTMENT
Unfortunately, no specialists are available now...
 doctor

Share your email and we will contact you if a practitioner is available for an instant consultation.

Your email has been submitted successfully

We will notify you by email if a practitioner becomes available. Meanwhile, feel free to search for other specialists available today or in the coming days.

Filters
  • DO+ exclusive
  • Availability
  • Services
  • Payment methods
  • Additional filters
  • Languages
  • Insurances
  • Gender