Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Online doctor chat. More specialities added! Try it now
Doctors Health Examination Expertise

Find medical articles about

×
SHOW MAP
DoctorLast week patients have chosen through doctoranytime
39

Rheumatologists

"Έμπειρος, σαφής, ευγενής. Άμεση αντιμετώπιση."

more
  • Λόγω του κορωνοϊού COVID- 19, οι ασθενείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκα. Ο γιατρός διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

"Πολύ αξιόλογος άνθρωπος & επιστήμονας ! Η βαθιά ,πολύπλευρη και πολυετής εμπειρία του πάνω στην επιστήμη του & σε συνδυασμό με την κοινωνικότητα ,την ευγένεια ,την ειλικρίνεια αλλά και την επικοινωνιακή διάθεσή του με με τον ασθενή, τον κατατάσσει στο ανώτατο επίπεδο των λειτουργών υγείας."

more
  • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Εξαιρετική γιατρός. Μου αφιέρωσε όσο χρόνο χρειαζόμουν, αν όχι παραπάνω. Με άκουσε με ηρεμία, προσοχή και ενδιαφέρον και μου μίλησε με ειλικρίνεια και ευγένεια. Γνωρίζει το αντικείμενό της στην εντέλεια, πράγμα που φάνηκε από τη λεπτομέρεια με την οποία ανέλυσε τα θέματα που προέκυψαν. Φεύγοντας, είχα την αίσθηση πως βρήκα μια γιατρό με την οποία διαμορφώσαμε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω, που την καθοδήγησή της μπορώ να εμπιστευτώ, που εξηγεί ό,τι θέλει να μάθει ο ασθενής, που κατάλαβε περισσότερα από όσα μπορούσα να εκφράσω. Δεν είχα καμία απορία ή την αίσθηση ότι ξέχασα να πω κάτι, ή ότι πρέπει κάτι να τσεκάρω στο ίντερνετ κλπ. Με δυο λόγια, η γιατρός με τις γνώσεις της αλλά και με τον τρόπο της κέρδισε την εμπιστοσύνη μου."

more
  • Visit:

"Ένιωσα πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή .Με άκουσε υπομονετικά να του περιγράφω το πρόβλημα μου. Μετά από την ενδελεχή κλινική εξέταση που μου έκανε, ψηλάφηση σημείων και υπέρηχο σε δάχτυλα χεριών και αριστερό ώμο όπου εστιάζεται περισσότερο το πρόβλημα μου ,μου εξήγησε αναλυτικά τη διάγνωση για οστεοαρθρίτιδα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανα, πρότεινε θεραπεία για βελτίωση της κατάστασης και επανέλεγχο σε 4 μήνες. Μου έδωσε και εναλλακτικές πρακτικές που ίσως με βοηθήσουν στο μέλλον και σαφείς οδηγίες για τον τρόπο ζωής που θα πρέπει να ακολουθώ. Ευχαριστώ πολύ γιατρέ!"

more
  • loading
Estimated confirmation time 1
BOOK FOR FREE
real-hours icon
auto-confirmation icon

"Ο κος Σαπουντζάκης ασχολήθηκε ενδελεχώς με την περίπτωσή μου. Φαίνεται να έχει σημαντική εμπειρία στο αντικείμενο του. Είναι ευγενικός, προσιτός και καταρτισμένος."

more
  • Visit:
  • loading
Estimated confirmation time 180 +
BOOK FOR FREE
real-hours icon

"Αριστη επιστήμονας!Ευγενική και πολύ προσιτή σαν άνθρωπος! Πολύ σχολαστική στην εξέταση της!Μου εξήγησε αναλυτικά την διάγνωση μου και τους τρόπους αντιμετώπισης και απάντησε σε ότι απορία ειχα! Με έκανε να την εμπιστευτώ από το πρώτο ραντεβού! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!"

more
  • loading
Estimated confirmation time 15
BOOK FOR FREE
real-hours icon

"Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η γιατρός. Κρατάει το πρωτόκολλο στο ιατρείο της για την covid-19. Ήτανε σχολαστική με το ιστορικό μου, κράτησε σημειώσεις και είναι γρήγορη και ακριβής. Είμαι ήδη σε αγωγή με βιολογικό παράγοντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζομαι έναν γιατρό στην Κοζάνη (πρόσφατα ήρθα και έπρεπε να βρω γιατρό στην πόλη μου) που να μου εμπνέει εμπιστοσύνη για να με παρακολουθεί. Πιστεύω ότι τώρα την βρήκα."

more

"Πολύ καλή η γιατρός.Συνεπης και πολύ συννενοησιμη.Καταρτισμενη, ασχολήθηκε σε βάθος με την περίπτωση μου...Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Θα ξαναπάω σίγουρα. "

more
  • Visit:

"Η γιατρός εξαιρετική , πολύ επεξηγηματική και ενημερωμένη.Πήρα απαντήσεις για πολλά που με απασχολούσαν. Το κυριότερο δεν σε αγχώνει. Είμαι σίγουρη ότι θα με βοηθήσει πολύ με τους πόνους που με ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Άψογη εντύπωση από το πρώτο ραντεβού .Ήδη την έχω συστήσει .10 απ' όλες τις απόψεις."

more

Rheumatologists

The Rheumatologist is concerned with non-traumatic and non-surgical diseases of the musculoskeletal system such as arthritis, osteoporosis, rheumatoid arthritis, spondylitis, osteoarthritis, osteomyelitis, lupus erythematosus. Choose the best Private appointment Rheumatologist or take advantage of the SPECIAL PRICE we have reserved for you.

Haven't found your doctor?

Register for free

View the prices of all doctoranytime services with no restrictions!

At least 6 characters or numbers
Sign in to doctoranytime
Create a new password

Enter the email you used to register in doctoranytime and we will send you a new code.

SEND
Your password has been changed

Check your email to get the new password.

loading
MORE HOURS
LESS HOURS
loading

In case clarifications are needed, regarding the reason of visit or the time of at-home visit, the doctor will communicate directly with you.

Why waiting on hold?

350.000 users who booked an online apppointment
are pleased 100%
Book your appointment in 1 minute

You can't see your area code?
Get a video consultation with a health practitioner

Book your video consultation in 3 clicks and see your practitioner from your mobile, tablet or pc.

home
Consult your doctor anywhere
time
Get an appointment immediately
data
Secure your personal data

You just need to select the video consultation booking option.

BOOK FOR FREE

To offer you the best possible service, doctoranytime uses cookies. By continuing to browse the site, you agree to their use. OK