Καλησπέρα ,έχω σκολίωση περίπου 10 εκατοστά ,εργάζομαι σε σούπερ μάρκετ και σηκώνω πολλά Βάρη με 8 ώρες ορθοστασία .Επιβαρύνεται η σκολίωση από την εργασία μου ?
Καλησπέρα σας.
Είναι μάλλον δύσκολο να πει κάνεις. Ο ένας λόγο; Είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι προκαλεί την σκολίωση επομένως δεν είμαστε σίγουροι χειροτερεύει .
Από το να καθοσασταν όλη μέρα ας ένα γραφειο είναι μάλλον καλύτερα. Ωστόσο θέλει λίγο προσοχή και ταυτόχρονα άσκηση (εκτός δουλειάς ) ώστε να μπορειτε να κάνετε την δουλειά σας χώρις ιδιαίτερα συμπτώματα. Η τακτική άσκηση θα σας βοηθήσει πολύ. Είναι πολύ χρήσιμο να κάνετε ασκησιολόγιο για την σκολίωση συγκεκριμένα με έναν εξειδικευμένο φυσικοθεραπευτή.
Καλή συνέχεια και περαστικά σας αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο.
Φυσικοθεραπευτής | Αμπελόκηποι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Ναι επιβαρύνεται καλό θα ήταν να ξεκινήσετε άμεσα φυσιοθεραπεία. Στον χώρο μας μπορούμε να το προσεγγίσουμε ολιστικά με ρεφλεξολογία , βελονισμό και φυσιοθεραπεία.
Φυσικοθεραπευτής | Θεσσαλονίκη
Όχι ιδιαίτερα
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός | Εύοσμος
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.