Γεια σας τον προηγουμενο μηνα ειχα περιοδο για περιπου 6 μερες με πολυ ελιχιστη ποσοτητα και μετα απο πεντε μερες ειχα ξανα κανονικα για άλλες πεντε αυτον τον μηνα εχω περιοδο για 12 μερες αλλα τις πρωτες 8 μερες ηταν αρκετα ελαχιστη η ποσοτητα κ μετα συνεχιζει κανονικα αυτους του δυο μηνες υπαρχει διαταραχη πρεπει να ανυσυχησω ;;
Κανένας λόγος ανησυχίας. Με όλα τα δεδομένα θα επισκεφθείτε τον ιατρό σας και θα σας απαντηθούν όλα. Είναι φυσιολογικές διακυμάνσεις αυτές
Ενδοκρινολόγος
|
Αγία Παρασκευή
Ναι θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα γυναικολόγο για να βρεθεί η αιτία για αυτές τις αιμορραγίες.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Καλλιθέα
Καλησπέρα σας. Οι αιτίες των ανωμαλιών του κύκλου όπως αυτές που περιγράφεται μπορεί να είναι πάρα πολλές. Προφανώς θα πρέπει να αποκλειστεί μια εγκυμοσύνη. Από εκεί και πέρα οι πιο συνηθισμένες αιτίες είναι: ορμονικές διαταραχές, αυξομειώσεις του βάρους και λήψη συγκεκριμένων φαρμάκων αλλά και πολύποδες, ινομυώματα και πολλά άλλα. Μη γνωρίζοντας το ακριβές ιστορικό σας δεν θα μπορούσα να βοηθήσω περαιτέρω. Θα πρέπει όμως να σας δει ένας γυναικολόγος για να κάνετε έναν υπέρηχο και αν χρειαστεί κ έναν ορμονικό έλεγχο. Ελπίζω να βοήθησα έστω και στο ελάχιστο. Περαστικά σας.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας
|
Πανόρμου
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.