Καλημέρα σας! Την Κυριακή το πρωί μετά την πρωινή κένωση υπήρχε αίμα στη λεκάνη και έντονο κόκκινο στο χαρτί της τουαλέτας. Επίσης υπήρχε μετά τσούξιμο και μέχρι την Κυριακή το βράδυ μετά υποχώρησε. Από την Κυριακή το πρωί και μέχρι σήμερα όλες οι κενώσεις είναι κανονικές και χωρίς αίμα στο χαρτί καθόλου. Τι πιστεύετε πως είναι?
Το πιο πιθανό αιμορροΐδες ελεγξτε
Γενικός Γιατρός
Το πιθανότερο πρόκειται για αιμορροιδοπάθεια
Πρωκτολόγος
|
Χαλάνδρι
Υπάρχουν πολλές παθήσεις που εμφανίζουν αυτό το σύμπτωμα. Χρειάζεται διερεύνηση για να τεθεί διάγνωση. Ξεκινήστε από μια εξέταση από πρωκτολόγο για να αποκλειστούν οι παθήσεις του πρωκτού.
Πρωκτολόγος
|
Γλυφάδα
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.