Καλησπέρα η σύντροφος μου έχει ξεκινησει αγωγή με trittico περίπου 1 μηνα γιατί έχει αγχωθείς διαταραχές. Απ τη στιγμή που το ξεκίνησε, λαμβάνοντας 1 δισκίο των 150 mg , ξεκίνησαν και πονοκεφαλοι με έντονο βούλωμα στα αυτιά. Μετά από επικοινωνία με την ψυχοθεραπευτρια , μείωσε τη δόση του χαπιού κατά το ήμισυ δηλαδή μισό χάπι, αλλά οι πονοκεφαλοι συνεχίζονται. Κατά πόσο οφείλονται αυτοί οι πονοκεφαλοι στο trittico?
Δεν αποκλείεται, αλλά θα πρέπει να το συζητήσετε με τον γιατρό που σας έδωσε την αγωγή
Νευρολόγος
|
Πειραιάς
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.