Έχω πέτρα στη χολή ο καρδιολόγος είναι αρνητικός στην εγχείρηση. Έχω πόνο και ζαλάδες τι άλλο θα μπορούσε να γίνει?
Πρέπει να γινει λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή
Γενικός Χειρουργός | Μαρούσι
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Για ποιο λόγο είναι αρνητικός? Ο πόνος δεξιά ναι, οι ζαλάδες όχι
Γενικός Χειρουργός | Γλυφάδα
Από τη στιγμή που υπάρχει συμπτωματική χολολιθίαση, η αφαίρεση της χοληδόχου κύστης είναι συνήθως ενδεδειγμένη.
Η επιφύλαξη του καρδιολόγου θα πρέπει οπωσδήποτε να αξιολογηθεί και από δεύτερο καρδιολόγο, καθώς και από αναισθησιολόγο, ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη προεγχειρητική εκτίμηση.
Συχνά παρατηρείται ότι ορισμένοι καρδιολόγοι, ιδιαίτερα μεγαλύτερης ηλικίας, αντιμετωπίζουν τέτοιες επεμβάσεις με υπερβολική επιφύλαξη και παθητικότητα. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η στάση δεν είναι πάντοτε δικαιολογημένη.
Γενικός Χειρουργός | Μαρούσι
Ο καρδιολόγος αν συμβεί επιπλοκή της χολολιθίασης θα σας θεραπεύσει;;;
Γενικός Χειρουργός | Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.