Καλημέρα. Προχθές έκανα κατά λάθος μια κίνηση χωρίς να το καταλαβαίνω με το δεξί μου πόδι κ ουσιαστικά κάπως κάτι κράνα τα δάχτυλα μ στο αριστερό πόδι κ παρατήρησα ότι το τρίτο δαχτυλάκι δεν κατεβαίνει ατελώς κάτω όπως συνήθως κ όπως γίνεται με το άλλο πόδι. Δεν πόνεσα ούτε πονάω. Απλά μηχανικά δεν κατεβαίνει μέχρι κάτω. Επίσης παρατήρησα ότι το δεύτερο δάχτυλο είναι σε ύψος όσον το πρώτο το μεγάλο. Κ συνήθως αυτό π νοιώθω είναι μια αίσθηση παράξενη σαν να βγήκε κάτι από τη θέση του. Τα έπαισα εγώ με το χέρι μ αλλά δεν φαίνεται κάποιο κόκκαλο να βγήκε. Βάζω βολταρόλ emulgel αλλά φοβάμαι μήπως προκάλεσα κάποια βλάβη. Να σημειώσω ότι το πατάω κανονικά απλά το νοιώθω όπως σας περιέγραψα.
Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα όπως το περιγράφετε
Ο μόνος τρόπος βέβαια να δείτε αν προκλήθηκε κάποια βλάβη είναι να κάνετε μια ακτινογραφια
Ορθοπαιδικός - Ορθοπαιδικός Χειρουργός | Εύοσμος
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.