Γεια σας εκανα χολοκυστεκτομη πριν απο 10 μηνες και εχω πονο στο στομαχι μονιμα,αερια το βραδυ και διαρροια πρωινες ωρες.Επισης εχω ριγοι και ζαλαδα καποιες φορες.Ειναι λογο ευαισθητου εντερου ή κατι αλλο?
Μετά από χολοκυστεκτομή, η ροή της χολής που είναι σημαντική για την πέψη τροποποιείται σημαντικά. Γι' αυτό χρειάζεται και προσαρμογή της διατροφής. Μικρότερης ποσότητας συχνότερα γεύματα και αποφυγή πλούσιων σε λιπαρά φαγητών είναι οι αρχικές συστάσεις.
Εάν η ενόχληση στο στομάχι εμφανίζεται για αρκετό διάστημα και εάν δεν έχετε κάνει γαστροσκόπηση προεγχειρητικά, θα σας συνιστούσα να κάνετε.
Γαστρεντερολόγος | Νέο Ηράκλειο
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Υπομονή, αναμενόμενο μετά από επέμβαση
Γενικός Χειρουργός | Μαρούσι
Τα ρίγη και η ζαλάδα είναι δύσκολο να έχουν σχέση με την επέμβαση. Θα δώσετε λίγο χρόνο στο πεπτικό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες συνθήκες μετά την επέμβαση και να κάνετε δίαιτα χωρίς λιπαρά και γαλακτοκομικά. Αν επιμείνουν χρειάζεστε έλεγχο.
Επεμβατικός γαστρεντερολόγος | Μαρούσι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.