Μου συστήθηκε αφαίρεση πολύποδα ενδοτραχήλου 1,5 εκ. Βρέθηκε μετά την εμμηνόπαυση είμαι 58 ετών. Φοβάμαι πολύ τη νάρκωση, δεν τα πάω καλά, έχω Hashimoto πολλά χρόνια και είμαι αλλεργικό άτομο σε φάρμακα και προϊόντα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.
Καλησπέρα. Εφόσον η νάρκωση είναι το θέμα συζητήστε με τον ιατρό σας εάν είστε κατάλληλη υποψήφια για office υστεροσκόπηση που δεν περιλαμβάνει αναισθησία.
Μαιευτήρας - Χειρουργός Γυναικολόγος | Θεσσαλονίκη
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.