Καλησπέρα σας, διαγνώστηκα με ουρεόπλασμα μετά από καλλιέργεια κολπικού υγρού. Επισκέφθηκα δύο διαφορετικούς γιατρούς και έλαβα διαφορετικές οδηγίες: Ο πρώτος μου σύστησε αντιβίωση Vibramycin Ο δεύτερος μου έδωσε κολπική κρέμα gel prelactic Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η ενδεδειγμένη θεραπεία για την πλήρη εκρίζωση του μικροβίου, καθώς έχω μπερδευτεί. Επίσης, αυτή τη στιγμή έχω κάποια συμπτώματα και αν πρέπει να λάβει ταυτόχρονα αγωγή και ο σύντροφός μου. Επίσης μου βρήκαν και πολύποδα ενδομητρίου θα πρέπει να γίνει αφαίρεση ή όχι.
Αρχικά να πούμε ότι για το ουρεόπλασμα χρειάζεστε αντιβίωση από το στόμα και καλό θα ήταν να πάρει και ο σύντροφος. Για τον πολύποδα στο ενδομήτριο η καλύτερη επιλογή είναι να κάνετε υστεροσκόπηση.
Γυναικολόγος - Μαιευτήρας | Καλλιθέα
Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις live chat με γενικό γιατρό και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις; Κάνε chat τώρα με το DO+
Live chat
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 22:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.