Γεια σας. Έχω ένα μωρό 3 μηνών το οποίο συνήθως έκανε ανά 2 ημέρες κακά, μετέπειτα φτάσαμε τις 3-4 μέρες που θα έκανε και πρόσφατα μου έφτασε μέχρι 6η μέρα που δεν είχε κάνει, όπου του κάναμε και κλύσμα. Θηλάζουμε αποκλειστικά. Τι μπορεί να φταίει και αν είναι επίφοβο ώστε να το ψάξουμε παραπάνω.
Καλησπέρα σας, τα αποκλειστικώς θηλάζοντα βρέφη μπορεί να κάνουν είτε 7 κενώσεις την ημέρα, είτε 1 κένωση ανά 7 ημέρες και να είναι όλα απολύτως φυσιολογικά. Εφόσον το μωρό αναπτύσσεται καλά και δε δείχνει ανησυχία δε χρειάζεται κάτι περαιτέρω, μόνο παρακολούθηση.
Παιδίατρος-Ειδικός παιδικής διατροφής
|
Μελίσσια
Θέλει έλεγχο ακτινολογικο και αιματολογικό
Παιδίατρος
|
Αμπελόκηποι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.