Έχω ένα βρεφακι 5 μηνών, θηλάζω αποκλειστικά. εδώ κ ενάμιση μήνα έχουμε θέμα δυσκοιλιότητας. Ενώ πριν λέρωνε 10 πάνες την ημέρα, ξαφνικά άλλαξε. Στην αρχή εκανε μετά από 10 ημέρας μετά στην 7η μετά πέρασε 9 ήμερο που δεν εκανε κ ο γιατρός μας , μας είπε να μην τον αφήνουμε τόσο στις 5 μέρες να βαζουμε υποθετο γλυκερινης . Δοκιμάσαμε προβιοτικά δεν άλλαξε κάτι κ βάλαμε ένα γεύμα φόρμουλας για δυσκοιλιότητα και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Τι μπορεί να συμβαίνει τι άλλο μπορώ να κάνω για να αποφύγω τα συνεχόμενα υποθετα.
Χαμομήλι, και ξεκινήστε φρούτα στους 5μιση μήνες ζωης
Παιδίατρος | Αμπελόκηποι
Το περιεχόμενο των απαντήσεων είναι αυστηρά ενημερωτικό και δεν πρέπει να θεωρηθεί υποκατάστατο συμβουλευτικής από ιατρούς ή επαγγελματίες υγείας
Ρώτησε ανώνυμα Ρώτησε δωρεάν
Θα σε ενημερώσουμε με email μόλις απαντήσει κάποιος ειδικός.
Παρουσιάστηκε άγνωστο σφάλμα, αλλά το διορθώνουμε. Παρακαλούμε προσπάθησε ξανά.
Ξεκίνα τη βιντεοκλήση με έναν ειδικό μέσα σε 5 λεπτά
Θα σας στείλουμε ένα email όταν απαντήσει κάποιος ειδικός.
Μίλα με έναν ειδικό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 23:00, μέσω chat ή βίντεο και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε λίγα λεπτά.
Όταν πρόκειται για φαρμακευτική αγωγή, είναι καλύτερο να έχεις απαντήσεις προσαρμοσμένες στο ιατρικό σου ιστορικό. Συνομίλησε με έναν ειδικό για να λάβεις ασφαλή, εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσα σε λίγα λεπτά.